MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Espacio 3/ ImaginariA

Το 4ο φεστιβάλ Espacio 3/ ImaginariA, λαμβάνει χώρα στο Πρώην στρατόπεδο Μακεδονομάχου Κόδρα, στην Καλαμαριά και συγκεκριμένα στους 5 εκθεσιακούς χώρους και στη μια θεατρική αίθουσα του Στούντιο Κοιτώνες του στρατοπέδου.

Monopoli Team

Πρωταγωνιστής του Φεστιβάλ θα είναι ο ίδιος ο χώρος. Οι καλλιτέχνες μέσα από performances, εικαστικά project, εργαστήρια, παρεμβάσεις, installations και άλλες δραστηριότητες εξερευνούν ποιότητες, υλικά, σχέσεις και ήχους, εκφράζοντας τα δικά τους Ιmaginaria.

Παράλληλα, θα συμμετέχουν καλλιτέχνες από την Ισπανία και τη Βρετανία, το έργο των οποίων φιλοδοξεί να προσφέρει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ματιά, να δημιουργήσει πλούσιες ανταλλαγές με εγχώριους καλλιτέχνες, να προσφέρει νέες ιδέες και συνομιλίες στη σκηνή της Θεσσαλονίκης ή ακόμα και να εδραιώσει τις συνεργασίες που ξεκίνησαν στα προηγούμενα φεστιβάλ.

Οι δημιουργοί θα έχουν το χώρο στη διάθεσή τους για όλο το Μάρτιο για να δουλέψουν τις προτάσεις τους και να γνωριστούν με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει από 01.04.2011 έως 17.04.2011. Το πρόγραμμα θα ακολουθήσει τη γραμμή των προηγούμενων φεστιβάλ και οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται από Παρασκευή έως Κυριακή. Τα πρωινά θα αφιερώνονται στα εργαστήρια ενώ τα απογεύματα στην παρουσίαση των εκδηλώσεων.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b