MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η ασφάλεια στο Διαδίκτυο μέσα από τα μάτια των νέων

Η Microsoft Ελλάς και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλούν τους μαθητές να μιλήσουν για τη σχέση τους με το διαδίκτυο.   Η σχέση των νέων με το internet θα βρεθεί στο επίκεντρο ειδικής εκδήλωσης που διοργανώνει η Microsoft Ελλάς, σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με θέμα «Η Ασφάλεια στο Διαδίκτυο: Μέσα από τα μάτια των νέων».

Monopoli Team

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00π.μ. στα γραφεία της Microsoft Ελλάς στο Μαρούσι (Κηφισίας 221).

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να δώσει στους νέους τη δυνατότητα να μοιραστούν την εμπειρία τους και τις απόψεις τους σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου. Στη συζήτηση που θα διεξαχθεί, έμφαση πρόκειται να δοθεί στους κινδύνους που οι νέοι διαπιστώνουν κατά την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο και στα προβλήματα που μπορεί να έχουν αντιμετωπίσει οι ίδιοι ή φίλοι τους.

 

Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει δύο διαφορετικά πάνελ συζήτησης που θα εξετάσουν διαδοχικά την «Εμπειρία της χρήσης του Υπολογιστή στο σπίτι από τα παιδιά και τη σχέση με τους γονείς» και το «Cyberbullying και άλλα δεινά, διάγνωση κινδύνων και έξυπνη αντιμετώπιση». Στα πάνελ θα συμμετέχουν εκτός από τους ίδιους τους μαθητές, γονείς και καθηγητές, καθώς και εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων.

Το κοινό της εκδήλωσης θα απαρτίζεται από μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα κληθούν να συμμετέχουν δυναμικά στις δύο συζητήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συζήτηση θα παρεμβαίνουν μαθητές από το Γυμνάσιο της Κω, μέσω της τεχνολογίας του Live Meeting.

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω live streaming, στη διεύθυνση: http://onlinesafety.slpro.gr

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b