MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

Play it again, Sam

Η Ομάδα Πείρα(γ)μα, το STUDIO 20/21 και το μουσικό σχήμα Monkey Swing παρουσιάζουν ξανά την κωμωδία του Woody Allen «Play it again, Sam», από τις 13 Δεκεμβρίου και για δέκα παραστάσεις στο Up Stage GIALINO.

Monopoli Team

Η ατμόσφαιρα της παράστασης συνδυάζει τον ερωτισμό του καμπαρέ και του φιλμ νουάρ, τη Νέα Υόρκη της ποταπαγόρευσης και το καυστικό χιούμορ του Γούντυ Άλλεν μέσα από ξεχωριστές ερμηνείες, πολυάριθμα κοστούμια, μεταμφιέσεις και swing jazz μελωδίες από το εκρηκτικό τετραμελές μουσικό σχήμα Monkey Swing.

Μία πρωτότυπη και ζωηρή καλλιτεχνική πρόταση -θέατρο, καμπαρέ, ποτό, ζωντανή swing jazz μουσική και συναυλία- που υπογράφει η σκηνοθέτης Αγγελική Κασόλα.

Ο νευρικός εραστής Άλαν Φέλιξ, μανιώδης κινηματογραφόφιλος και θαυμαστής της ταινίας «Καζαμπλάνκα» και του Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, βρίσκεται σε νευρική κρίση όταν τον εγκαταλείπει η γυναίκα του Νάνσι σε αναζήτηση της πολυπόθητης σεξουαλικής ελευθερίας της. Στο παιχνίδι μπαίνει το φιλικό «χρυσό» αντρόγυνο, ο Ντικ και η Λίντα Κρίστι, που αποφασίζουν να τον βοηθήσουν να βρει καινούργια γυναίκα…

Μετάφραση: Αντώνης Δωριάδης

Σκηνικά – Κοστούμια: Τάσος Ζωγράφος, Μυρτώ Καραπιπέρη

Κινησιολογία: Μυρτώ Παπαδοπούλου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Άννα Μιχελή

Φωτισμοί: Γιώργος Φίλης Φωτογραφίες: Βαγγέλης Ντούρος

Βιντεογράφηση: Άρης Αγγέλου

Art Director: Λίνα Δρίκου


Παραστάσεις: Δευτέρα 9:30μμ (ώρα προσέλευσης κοινού στις 9:00μμ)

Κρατήσεις θέσεων: 210-9316101-4

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Woody Allen
Σκηνοθεσία: Αγγελική Κασόλα


Παίζουν: Γιάννης Καρούνης, Ειρήνη Μελά, Αντώνης Χαντζής, Αννα Μιχελή, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος. Μουσική από τους Monkey Swing: Δημήτρη Πετράκη: φλάουτο, Ιορδάνη Γυμνόπουλο: ακουστική κιθάρα, Ilya Algaer: κοντραμπάσο, Δημήτρη Σιάμπο: ακουστική κιθάρα

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b