MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Ο θάνατος και η κόρη

Την Παρασκευή 1 Απριλίου, το βραβευμένο με το θεατρικό βραβείο Olivier έργο του Άριελ Ντόρφμαν με θέμα τη βία και τον απόηχό της, κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Εγνατία.

Monopoli Team

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Χρήστου Καρχαδάκη με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Λέχου, Αλέξανδρο Σταύρου και Μάνο Ζαχαράκο.

Στη μεταπολιτευτική Χιλή, μια πρώην πολιτική κρατούμενη βασανισμένη στα χρόνια της δικτατορίας, ανακαλύπτει την ταυτότητα του βασανιστή της κι αποφασίζει να αποδώσει μόνη της δικαιοσύνη. Είναι όμως αυτός ο βασανιστής της;

Η πρωταγωνίστρια, ένα από τα θύματα της δικτατορίας του Πινοσέτ, με τον άντρα της, έναν δικηγόρο, προσπαθούν να επουλώσουν τα τραύματα του παρελθόντος, μέχρι που εισβάλει ένας άγνωστος που μοιάζει με το βασανιστή της γυναίκας, φέρνοντας το ζευγάρι αντιμέτωπο με κρίσιμα ηθικά και συναισθηματικά διλήμματα… και αυτή, αποφασίζει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια της…

Ένα έργο για τα ανεπούλωτα τραύματα που προκάλεσε η απουσία κάθαρσης και τιμωρίας για τα δράματα και τα εγκλήματα του πρόσφατου παρελθόντος.

Μετάφραση: Χρήστος Καρχαδάκης

Σκηνικά-Κοστούμια: Μυρτώ Αναστασοπούλου

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Μουσική επιμέλεια: Αντώνης Καχριμάνης

 

Πληροφορίες: 2310-428027, 422029

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Άριελ Ντόρφμαν
Σκηνοθεσία: Χρήστος Καρχαδάκης


Παίζουν: Κατερίνα Λέχου, Αλέξανδρος Σταύρου, Μάνος Ζαχαράκος

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b