MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Πολυθέαμα

Momix «Botanica»

Το νέο οπτικοακουστικό υπερθέαμα του Moses Pendlenton παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Παλλάς από τις 23 έως 27 Νοεμβρίου και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από την 1η έως τις 4 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Αψηφώντας τη βαρύτητα και φλερτάροντας με την οφθαλμαπάτη, οι Momix  -οι «Μάγοι Χορευτές», οι «Αλχημιστές των ψευδαισθήσεών μας», όπως τους έχουν χαρακτηρίσει- επιστρέφουν στην Ελλάδα με τη νέα χορογραφία του δαιμόνιου καλλιτεχνικού τους διευθυντή και χορογράφου, Moses Pendlenton.

Εμπνευσμένος από την εξέλιξη της ζωής και των τεσσάρων εποχών, από την καθημερινότητα, τις  συνήθειες, τις ιδιοτροπίες, την ερωτική συμπεριφορά των ζώων και των φυτών, δημιούργησε ένα λαμπερό σκηνικό πλαίσιο, όπου ο χορός συναντά το τσίρκο, την παντομίμα, τον αθλητισμό, την υποκριτική, το θέατρο σκιών.

Με όχημα τους Momix, τα ειδικά οπτικά και ηχητικά εφέ, τα λέιζερ, τα πολύχρωμα κοστούμια, τις εξαιρετικές μουσικές, αλλά κυρίως τη φαντασία του, ο Pendlenton μας παρασέρνει σε σκηνικές πλάνες, όπου τα σώματα των χορευτών μεταμορφώνονται σε ζώα που ερωτεύονται ή γεννούν και σε φυτά που φυτρώνουν ή ανθίζουν.

Προπώληση εισιτηρίων:

Αθήνα:

Παλλάς, Βουκουρεστίου 5. Τηλ.: 210-3213100. Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων:
Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 – 20.00 και τις Κυριακές 12.00-20.00

Με πιστωτική κάρτα: 210 8108181
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr

Public

Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στην Τράπεζα Πειραιώς με την υπηρεσία easyticketing σε επιλεγμένα καταστήματα

 

Θεσσαλονίκη:

Στο εκδοτήριο Πλατείας Αριστοτέλους και στα Ταμεία του Μεγάρου Μουσικής

Τηλεφωνικές κρατήσεις και πληροφορίες στο 2310 895939

Εμπνευσμένος από την εξέλιξη της ζωής και των τεσσάρων εποχών, από την καθημερινότητα, τις  συνήθειες, τις ιδιοτροπίες, την ερωτική συμπεριφορά των ζώων και των φυτών, δημιούργησε ένα λαμπερό και σαγηνευτικό σκηνικό πλαίσιο, όπου ο χορός συναντά το τσίρκο, την παντομίμα, τον αθλητισμό, την υποκριτική, το θέατρο σκιών.

Με όχημα τους Momix, τα σπέσιαλ εφέ, τα λέιζερ, τους εκπληκτικούς φωτισμούς, τα πανέμορφα κουστούμια, τις εξαιρετικές μουσικές, αλλά κυρίως τη θρυλική φαντασία του, μας παρασέρνει σε σκηνικές πλάνες, όπου τα σώματα των χορευτών μεταμορφώνονται σε ζώα που ερωτεύονται ή γεννούν και σε φυτά που φυτρώνουν ή  ανθίζουν.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b