MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ταξιδιωτική έκπτωση με αγορές από τα FOKAS

Κάνοντας αγορές ύψους 150 ευρώ στα πολυκαταστήματα FOKAS, έχετε τη δυνατότητα να διαμείνετε με έκπτωση σε πολυτελή ski & spa resorts.

Monopoli Team

Είναι πλέον καιρός να σταματήσετε να αναπολείτε τις καλοκαιρινές βουτιές και τις ξαπλώστρες, και η λύση είναι μία: να αρχίσετε να ονειρεύεστε σκουφάκια και “βουτιές” σε χιονισμένες πλαγιές! Αν σχεδιάζετε ski-αποδράσεις σε χειμερινά θέρετρα, προγραμματίστε τις από νωρίς και μπείτε σε λευκό mood. Τα Καλάβρυτα, το Bansko, το Ελατοχώρι και η Ναυπακτία είναι ιδανικοί προορισμοί για σύντομες αποδράσεις και τα πολυκαταστήματα FOKAS σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ, σας κάνουν δώρο από 2 έως 5 διανυκτερεύσεις (για 2 άτομα και 1 παιδί) σε πολυτελή ski & spa resorts σε έναν -κάθε φορά- από τους τέσσερις προορισμούς.

Αρκεί μόνο να κάνετε αγορές ύψους 150 ευρώ. Κάθε πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα κρατήσεων και υπηρεσιών, που διαφέρουν ανάλογα με την επιλογή του προορισμού.

Για όλα αυτά θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στο http://www.fokas.gr/. Η περίοδοι πραγματοποίησης των ταξιδιών είναι συγκεκριμένες, γι’ αυτό αν το αποφασίσετε, βιαστείτε.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b