MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bill Gates: O πλουσιότερος Αμερικανός για 17η φορά!

Οι ιδρυτές της Microsoft και του Facebook, η κληρονόμος μιας εμπορικής αλυσίδας και ένας δήμαρχος, ανάμεσα στους 400 πλουσιότερους ανθρώπους των ΗΠΑ για το 2010, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε το Forbes.

Monopoli Team

Σύμφωνα με τα στοιχεία του περιοδικού, η περιουσία του ανέρχεται σε 54 δισ. δολάρια, από 50 δισ. δολάρια την προηγούμενη χρονιά. Στη δεύτερη θέση, βρίσκεται ο γκουρού των επενδύσεων Warren Buffet, με περιουσία ύψους 45 δισ. δολαρίων, με τον μεγιστάνα του λογισμικού Larry Ellison να τον ακολουθεί με πλούτο 27 δισ. δολαρίων. 

 

Η κληρονόμος της Wal-Mart, Christy Walton, δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη δεκάδα της λίστας, με την περιουσία της να αγγίζει τα 24 δισ. δολάρια.

 

Τις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας συμπληρώνουν οι Charles Koch και David Koch, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης και της ενέργειας, οι Jim C.Walton, Alice Walton και S. Robson Walton της Walmart, και τέλος ο Michael Bloomberg, ο ιδρυτής του ομώνυμου ειδησεογραφικού πρακτορείου.

 

Ανάμεσα στους επιχειρηματίες που αύξησαν τον πλούτο τους, είναι και ο ιδρυτής του κοινωνικού δικτύου Facebook, Mark Zuckerberg, ο οποίος αύξησε την περιουσία του κατά 245%, δηλαδή στα 6,4 δισ. δολάρια το 2010, ενώ ο συν-ιδρυτής του, Dustin Moskovitz, έγινε το νεότερο μέλος των 400 πλουσιότερων Αμερικανών.

 

Ολόκληρη η “λίστα των 400”, στο www.forbes.com

 

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b