MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Mπάρατα Νάτυαμ

Μία μοναδική παράσταση κλασικού ινδικού χορού από την διακεκριμένη Dr. Sucheta Chapekar.

Monopoli Team

Ο καλλιτεχνικός οργανισμός «Μορφές Έκφρασης» καλεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη διάσημη χορεύτρια, χορογράφο, ερευνήτρια και καθηγήτρια χορού στο Πανεπιστήμιο της Pune, Dr. Sucheta Chapekar, με τους συνεργάτες της, για μία και μοναδική παράσταση κλασσικού ινδικού χορού Μπάρατα Νάτυαμ, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου.

 

Το BHARATA NATYAΜ (Μπάρατα Νάτυαμ) είναι ένας χορός ιδιαίτερα ρυθμικός με κινήσεις απόλυτα συμμετρικές και σώματα που θυμίζουν γλυπτά αγάλματα αρχαίων Ινδικών ναών.

 

Η παράσταση αποτελείται από δύο μέρη: Το πρώτο μέρος παρουσιάζεται από τον χορευτή Rajib Saha με τίτλο «Bhakti shringar» και είναι μία γιρλάντα από κλασσικές χορογραφίες Μπάρατα Νάτυαμ με θέμα τον ανθρώπινο έρωτα για το θείο.

Το δεύτερο μέρος, που παρουσιάζεται από την Dr. Sucheta Chapekar και τη μαθήτρια και κόρη της, Arundhati Patwardhan, αποτελείται από δικές της χορογραφίες με θέματα παρμένα από την ινδική μυθολογία.

 

 

Επ’ ευκαιρίας της παρουσίας της Dr. Sucheta Chapekar στην Ελλάδα για την παράσταση «Μπάρατα Νάτυαμ», πρόκειται να διεξαχθεί διήμερο σεμινάριο κλασσικού ινδικού χορού στις «Μορφές Έκφρασης», το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες για το σεμινάριο στα τηλέφωνα 210- 3464903, 3464002 και στην ιστοσελίδα http://www.morfesekfrasis.gr. Οι θέσεις είναι περιορισμένες,  γι’αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b