MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The Ark Festival στο Γκάζι

Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, η Τεχνόπολις φιλοξενεί ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό φεστιβάλ, με την συμμετοχή σπουδαίων ονομάτων της ελληνικής ροκ σκηνής, αλλά και νεότερους καλλιτέχνες της εναλλακτικής σκηνής.   Στο «The Ark Festival», που διοργανώνει η δισκογραφική Archangel, πρόκειται να εμφανιστούν ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Παύλος Παυλίδης ο Γιάννης Νάστας (Xaxakes), ο Γιάννης Χαρούλης, η Monika, ο Κωστής Μαραβέγιας και άλλοι.

Monopoli Team

    Στα πλαίσια του μουσικού διήμερου, θα στηθεί παζάρι βινυλίων, θα πωλούνται CD σε προνομιακές τιμές, ενώ και η ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού θα συμμετάσχει στη γιορτή, με 4 μπαρ και 4 εστιατόρια της περιοχής να προσφέρουν έκπτωση στους θαμώνες του φεστιβάλ με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

 

 

Αναλυτικό πρόγραμμα 2ημέρου:

 

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 

Αγγελάκας 3

Παύλος Παυλίδης & The B-Movies

Γιάννης Χαρούλης

Rous

The Voyage Limpid Sound

 

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου

Xaxakes

Monika

Maraveyas Ilegal

The Burger Project

Leόn

 

 

Το Ark Festival υποστηρίζει το Κέντρο Ζωής και την Praksis στην δράση τους για την ενημέρωση –προφύλαξη των νέων ενάντια στον HIV/AIDS και την προτροπή για εξέταση.

 

Doors open@ 17.30

Η προπώληση ξεκινά στις 18 Αυγούστου

 

Τιμές εισιτηρίων: Τα 500 πρώτα εισιτήρια για την κάθε μέρα κοστίζουν 15 ευρώ. Ημερήσια προπώληση: 17 ευρώ. Στην είσοδο: 20 ευρώ. Εισιτήριο 2ημέρου: 30 ευρώ  

Σημεία προπώλησης: Public, ΙΑΝΟΣ, www.i-ticket.gr

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b