MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Περισσότερες πτήσεις για την Ιταλία

Μέσα από τη συνεργασία της Olympic Air με την Meridiana Fly

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η Olympic Air ανακοινώνει την έναρξη της εμπορικής συνεργασίας με την Meridiana Fly (IG), σε επίπεδο πτήσεων κοινού κωδικού (code-share agreement), προσφέροντας στους επιβάτες την δυνατότητα να ταξιδεύουν μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, με περισσότερες επιλογές.

Στο εξής μέσω της Meridiana Fly θα υπάρχουν πτήσεις από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη προς το Μιλάνο και τη Βερόνα ενώ η Μύκονος θα συνδέεται και με το Μπάρι.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας η Olympic Air θα διαθέτει εισιτήρια για τις πτήσεις της Μeridiana Fly, οι οποίες θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη και πληρώματα της Meridiana και αντίστοιχα η Meridiana Fly θα διαθέτει εισιτήρια για πτήσεις της Olympic Air που θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη και πληρώματα της Olympic Air.

Η Μeridiana Fly είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ιταλίας η μοναδική εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου, και εξυπηρετεί συνολικά 87 προορισμούς, 48 διεθνείς (Ευρώπη & περιφερειακές χώρες), 32 εθνικούς και 7 διηπειρωτικούς, με ανανεωμένο στόλο ο οποίος αποτελείται κυρίως από Airbus A320s, A319s & Α330 & MD82, ATR42.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b