MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαδικτυακό εικαστικό project με θέμα «Ένα φύλλο ελιάς»

Στις φετινές καλλιτεχνικές δράσεις «Δρώμενα Τέχνης» του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας (Athens Fine Arts Festival) παράλληλα με τη μεγάλη εικαστική έκθεση του Φεστιβάλ και του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο στην Αθήνα, εντάσσεται μία μεγάλη διαδικτυακή καλλιτεχνική έκθεση με θέμα το φύλλο της ελιάς.   Η συμμετοχή στην έκθεση είναι ελεύθερη και μπορεί ο καθένας να λάβει μέρος σ’ αυτή, σχεδιάζοντας και φωτογραφίζοντας το δικό του φύλλο ελιάς. Όλες οι συμμετοχές θα παρουσιαστούν σε ψηφιακή έκθεση στο διαδίκτυο.   Στη διαδικτυακή έκθεση «Ένα φύλλο ελιάς» θα γίνουν δεκτές φωτογραφίες που θα απεικονίζουν όλες τις μορφές τέχνης και καλλιτεχνικής δημιουργίας, όπως ζωγραφική, γλυπτική, καλλιτεχνική φωτογραφία, κόσμημα, κεραμική κλπ. (Στην καλλιτεχνική φωτογραφία συμπεριλαμβάνεται το γυμνό, σε επιτρεπτά όρια που δεν προσβάλουν).

Monopoli Team

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν με email μία φωτογραφία του έργου τους και τα στοιχεία τους μαζί με το ονοματεπώνυμό τους, με την ένδειξη για το project “Ένα φύλλο ελιάς” στο: [email protected] μέχρι τις 30 Αυγούστου 2010.

 

Η συμμετοχή των καλλιτεχνών στο διαδικτυακό αυτό project είναι δωρεάν.

 

Επιμέλεια έκθεσης – συντονισμός με τις gallery και τους καλλιτέχνες: Μιχαήλ Ρωμανός.

http://mromanos.blogspot.com



ΠΡΟΣΟΧΗ: «…Φύλλο ελιάς και όχι δέντρο ελιάς…». Οι συμμετέχοντες καλούνται να παρατηρήσουν καλά το σχεδιάγραμμα του φύλλου ελιάς και να σχεδιάσουν σωστά τις συνθέσεις τους, διότι έργα που δεν θυμίζουν το «φύλλο ελιάς» δεν θα συμμετέχουν στο project.  

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b