MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέα διεύθυνση στο Μπαλέτο της Λυρικής

Η κ. Χριστιάνα Στεφάνου, χορεύτρια και χορογράφος, είναι πλέον η νέα Διευθύντρια του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Θέση που κατείχε τα προηγούμενα χρόνια ο διάσημος σταρ του κλασικού μπαλέτου Ιρεκ Μουχαμέντοφ.   Η απόφαση πάρθηκε, όπως ορίζει ο νόμος, από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Τζοβάνι Πάκορ και επικυρώθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Monopoli Team

Η κ. Στεφάνου είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Κρατικής Ακαδημίας του Μονάχου. Διακρίθηκε για την επαγγελματική της αρτιότητα, την αφοσίωσή της στην Ε.Λ.Σ. και τη συναδελφική συμπεριφορά της, κατά τη διάρκεια της 10χρονης θητείας της στο Μπαλέτο της Ε.Λ.Σ. Ήρθε στην Εθνική Λυρική Σκηνή για να διδάξει, αφού εργάστηκε σε διαπρεπείς καλλιτεχνικούς οργανισμούς.

 

Υπήρξε σολίστ του μπαλέτου της Εθνικής Όπερας του Μονάχου, όπου και χόρεψε πολυάριθμους σολιστικούς και πρωταγωνιστικούς ρόλους του κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου. Έχει περιοδεύσει με το Βαυαρικό Κρατικό Μπαλέτο σε διάφορα θέατρα ανά την υφήλιο.

Είναι καθηγήτρια Χορού στην Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (Κ.Σ.Ο.Τ.).

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b