MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι πρώτες μηχανές Cyber-shot με δυνατότητα 3D!

12,2 megapixel, μικρός ψηφιακός θόρυβος, λειτουργία 3D Sweep Panorama και εφέ 3D προσφέρουν οι νέες πολύχρωμες Cyber-shot φωτογραφικές μηχανές της Sony!

Monopoli Team

Τα νέα μοντέλα της αγαπημένης οικογένειας Cyber-shot είναι λεπτά, ελαφρά, εύκολα στη χρήση και φυσικά πολύχρωμα! Οι Cyber-shot WX5 και TX9 διαθέτουν νέα χαρακτηριστικά για ακόμη καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών σε συγκριση με τις συμβατικές μηχανές compact.

 

Έχουν τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο Full HD (1920 x 1080, 50i) σε φορμά AVCHD, αποτυπώνοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι, επίσης, οι πρώτες Cyber-shot από τη Sony, με τη δυνατότητα να φωτογραφίζουν εικόνες σε 3D, για να τις βλέπετε σε οποιαδήποτε συμβατή 3D τηλεόραση.

 

Οι νέες WX5 και η TX9 είναι οι πρώτες φωτογραφικές μηχανές της “οικογένειας” που αποτυπώνουν εικόνες με τόσο χαμηλά επίπεδα ψηφιακού θορύβου. Η λειτουργία Superior Auto mode σε συνδυασμό με τον αισθητήρα Exmor R CMOS των 12.2 megapixel τραβάει κατά τη λήψη μία υψηλής ταχύτητας ριπή μέχρι και 6 καρέ. Οι ρυθμίσεις της μηχανής βελτιστοποιούνται αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες της λήψης.

 

Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό, το Background Defocus, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εικόνες επαγγελματικού στυλ, παρόμοιες με αυτές που θα είχατε με μια μηχανή DSLR και μεγάλο διάφραγμα στον φακό.

 

Για πρώτη φορά, ενσωματώνεται στις Cyber-shot η λειτουργία 3D Sweep Panorama, για να μπορείτε να δημιουργείτε πανοραμικές εικόνες 3D, χωρίς την ανάγκη ογκωδών και πολύπλοκων συστημάτων διπλού φακού. Απλά, πιέζετε το κουμπί του κλείστρου: ο προηγμένος αισθητήρας Exmor R™ CMOS στην καρδιά των Cyber-shot WX5 και TX9 θα καταγράψει μια υψηλής ταχύτητας ριπή από διαδοχικά καρέ, καθώς εσείς θα σαρώνετε με τη μηχανή το θέμα σας από τη μια άκρη στην άλλη.

 

Επιπλέον, οι νέες φωτογραφικές μηχανές έχουν κι άλλες δυνατότητες 3D όπως: η λειτουργία Sweep Multi Angle με την οποία μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες με θέμα σε στυλ 3D! Με τη λειτουργία Underwater Sweep Panorama μπορείτε να κάνετε υποβρύχιες καταδύσεις!

 

Οι στυλάτες και εύκολες στη χρήση ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot  WX5, TX9 και T99 από τη Sony, θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2010.

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b