MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέο πλοίο και δρομολόγια της Hellenic Seaways

To ταχύπλοο Highspeed 6 σας «πετάει» μέχρι την Ίο, τη Σαντορίνη, τη Σέριφο, τη Σίφνο και τη Μήλο!

Monopoli Team

Το νέο υπερσύγχρονο επιβατηγό-οχηματαγωγό ταχύπλοο πλοίο «Highspeed 6» εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 9 Ιουλίου και μαζί μ’ αυτό εγκαινιάστηκαν και δύο νέα δρομολόγια από και προς: Πειραιά-Ίο-Σαντορίνη και Πειραιά-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο.

 

Το «Highspeed 6» είναι το δεύτερο νέο μέλος της οικογένειας Hellenic Seaways για φέτος, έχει μήκος 96 μέτρα και ταξιδεύει με ταχύτητα 40 κόμβων, έχοντας τη δυνατότητα να μεταφέρει 946 επιβάτες και 260 οχήματα. Διαθέτει 670 υπερσύγχρονα αναπαυτικά καθίσματα στην οικονομική θέση, 112 στην Business Class και 164 VIP θέσεις.

 

Το «Highspeed 6» σαλπάρει για αγαπημένα κυκλαδικά νησιά και συγκεκριμένα πηγαίνει στην ξακουστή Ίο και την all time classic Σαντορίνη με αναχώρηση από τον Πειραιά κάθε πρωί στις 07:10, ενώ κάθε απόγευμα στις 18:15 μας μεταφέρει από τον Πειραιά στην πανέμορφη Σέριφο, τη γραφική Σίφνο και την ρομαντική Μήλο.

 

Το εισιτήριο για Ίο ξεκινάει από 108 ευρώ, για Σαντορίνη από 119 ευρώ, για Σέριφο από 90 ευρώ, για Σίφνο από 102 ευρώ και για Μήλο από 113 ευρώ. Όλες οι τιμές είναι μετ’ επιστροφής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επισκεφθείτε το http://www.hellenicseaways.gr/

 

 

 

 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b