MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συμβουλές για να μη βουλιάξετε (στυλιστικά) στην παραλία!

Αν νομίζατε πως όλα τα ανδρικά μαγιό ταιριάζουν σε όλα τα ανδρικά σώματα, καιρός να αναθεωρήσετε! Όπως οι γυναίκες πρέπει να κάνουν προσεκτική επιλογή του μαγιό τους, έτσι και οι άνδρες καλό είναι να διαλέγουν αυτό που “στέκεται” πιο καλά στον σωματότυπό τους!

Monopoli Team

Αν είστε ψηλός και με αθλητικό σώμα:

Καταρχάς συγχαρητήρια! Ανήκετε στην κατηγορία που σας ταιριάζουν τα πάντα. Απλώς επιλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει με το δέρμα σας, και είστε έτοιμος για βουτιές!

Τip: Ακόμα κι εσείς που έχετε ιδανικό σωματότυπο, πρέπει να αποφεύγετε τα πολύ στενά μαγιό, γιατί μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα στη γεννητική περιοχή. Προτιμήστε κάτι πιο χαλαρό, που σας επιτρέπει ελευθερία κινήσεων.

 

Αν είστε μικροκαμωμένος αλλά με αθλητικό σώμα

Συνήθως σε εσάς ταιριάζουν τα πιο εφαρμοστά μαγιό-σλιπ. Τα πόδια σας φαίνονται πιο μακριά απ’ ό,τι αν επιλέγατε μαγιό-σορτσάκι, ενώ παράλληλα αναδεικνύεται το γυμνασμένο σώμα σας.

Tip: Αποφύγετε τα πολύ μακριά μαγιό-surfer, γιατί τονίζουν το “μειονέκτημα” του ύψους

 

Αν είστε ψηλός και λεπτός

Αν ανήκετε στην κατηγορία άνδρας-κυπαρίσσι, επιλέξτε μαγιό χαλαρά, που να σακουλιάζουν, τα λεγόμενα baggy. Έτσι, θα φαίνεστε πιο γεροδεμένος.

Tip: Προσοχή ώστε το baggy να μην είναι “σάκος”, γιατί μπορεί να φτάσετε σε σημείο να κολυμπάτε στο μαγιό σας και όχι στη θάλασσα!

 

Αν είστε “γεμάτος”

Αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλά (λίγα ή πολλά εσείς ξέρετε) το κατάλληλο μαγιό για εσάς είναι αυτό που στη χώρα μας βρίσκεται σε αφθονία: μονόχρωμο σορτς μέχρι το γόνατο για τους πιο κοντούς, κάτω απ’ το γόνατο για τους πιο ψηλούς.

Tip: Αν δε μπορείτε να διανοηθείτε το μαγιό σας χωρίς σχέδια, τότε προτιμήστε διακριτικά, όχι μεγάλα γράμματα και στάμπες και -προς Θεού- όχι έντονα χρώματα!

Γενικός κανόνας: Ως γυναίκες, θεωρούμε ότι το string είναι γυναικεία υπόθεση, και πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι συμμερίζεστε την άποψή μας. Σε περίπτωση που έχετε ένα ή περισσότερα στην κατοχή σας, κρατήστε τα στο συρτάρι και ανασύρετέ τα μόνο σε πιο προσωπικές στιγμές, αφού βεβαιωθείτε ότι η σύντροφός σας διαθέτει χιούμορ.

 

Καλές και στυλάτες βουτιές!

 

Έλενα Τσαφταρίδη

 

 

 

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b