Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤην ετήσια έκθεσή της πραγματοποιεί η Σχολή Ορνεράκη, από τις 21 έως τις 26 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα».
Οι νέοι καλλιτέχνες, σπουδαστές της Σχολής, παρουσιάζουν τα έργα τους (κόμικς, πορτραίτα, καρικατούρες, γελοιογραφικά κόμικς, ζωγραφική, προβολές εργασιών κινουμένων σχεδίων στο μάθημα Animation, video κ.α.), προσπαθώντας μέσα από αυτά να διακωμωδήσουν τη σοβαροφάνεια και το δήθεν και να καταδείξουν με χιούμορ πως το «Κλεινόν Άστυ» έγινε «Αποκλίνον Άστυ».
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιούνται διάφορα δρώμενα για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.
21 Ιουνίου: θεατρική παράσταση από σπουδαστές της δραματικής σχολής Βεάκη με τίτλο «Άστυ Βροχή» (στις 21.00).
22 και 24 Ιουνίου: εργαστήρια σκίτσου-κόμικς για παιδιά ηλικίας 8-16 ετών (17.30- 19.30)
23 και 25 Ιουνίου: workshop σκίτσου- κόμικ για ενήλικες (17.30- 19.30)
Mετά το τέλος της έκθεσης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», η παρουσίαση συνεχίζεται στο κτήριο της Σχολής Ορνεράκης (Θήρας 19, Πλ. Αμερικής).
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Σινεμά για τη «γενιά του scrolling»: Το Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου επιστρέφει στην Αθήνα
- Όλα… Λάθος!: Η ξεκαρδιστική κωμωδία επιστρέφει στο Θέατρο Αθηνά
- Το Jazz στο Μουσείο επιστρέφει με David Lynch και Heritage Band
- Κατερίνα Γώγου: Το Γαμώτο που Δεν Έζησα, του Ανδρέα Ζαφείρη στη Σκηνή Brecht-2510
- 30 χρόνια Μήτσος: Ο Δημήτρης Μυστακίδης “γιορτάζει” με special guests στο Κύτταρο