MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Athens Golden Cup 2010: Beach volley στο Σύνταγμα!

Από 2 έως 6 Ιουνίου, η Πλατεία Συντάγματος μεταμορφώνεται σε… «αμμώδη παραλία» στην οποία θα αναμετρηθούν κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου beach volley, με φόντο το Ελληνικό Κοινοβούλιο!

Monopoli Team

Για τέσσερις ημέρες, οι πολίτες και επισκέπτες της Αθήνας θα θαυμάσουν από κοντά Έλληνες και ξένους αθλητές του δημοφιλούς καλοκαιρινού αθλήματος, απολαμβάνοντας ένα μοναδικό «υβριδικό» θέαμα, που συνδυάζει το αστικό τοπίο με εικόνες παραλίας! Οι αγώνες Athens Golden Cup 2010 της Πλατείας Συντάγματος σηματοδοτούν και την έναρξη του προγράμματος του Πανελλήνιου Σιρκουί “Beach VolleyMasters 2010”.

 

Κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου beach bolley θα λάβουν μέρος στο τουρνουά. Ανάμεσά τους, ο Βραζιλιάνος Παρά, κάτοχος 9 χρυσών μεταλλίων του Παγκοσμίου Σιρκουΐ, ο ανερχόμενος 23χρονος συμπατριώτης του Ρομπέρτο Πίττα, οι «σταθερές αξίες» Εσθονοί Ρίβο Βέσικ και Καρλ Γιάανι, η Βραζιλιάνα Σαϋλύν με την Ελίζε Μάια που μεταπήδησε από το επάγγελμα του μοντέλου στον αθλητισμό, καθώς και οι δίδυμες αδελφές από τη Φινλανδία Έρικα και Εμίλια Νύστρομ, που υπό την καθοδήγηση Ελλήνων προπονητών πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στο Παγκόσμιο Σιρκουΐ. Στo Athens Golden Cup θα συμμετάσχουν συνολικά οκτώ ομάδες ανδρών και οκτώ γυναικών.

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η Pepsico-Ήβη, με το Lipton Ice Tea. Ο Διευθυντής Marketing της Pepsico-Ήβη, Μάνος Σπανός, δήλωσε σχετικά: «Η Pepsico-Ήβη με το Lipton Ice Tea θα στηρίξουν το άθλημα του beach volley όχι μόνο σε αυτή αλλά και σε άλλες εξίσου σημαντικές διοργανώσεις. Η υλοποίηση τέτοιων μεγάλων γεγονότων οφείλεται στην παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ κυρίου Στέλιου Προσαλίκα και του προέδρου του ΟΝΑ Βασίλη Κικίλια, οι οποίοι με την φαντασία τους και τον ενθουσιασμό τους μας έφτασαν στην υλοποίηση αυτού που θεωρούσαμε αδύνατο. Πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο event θα γράψει ιστορία».

Περισσότερα από Στην Πόλη