MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αυτό το καλοκαίρι πετάμε για Κροατία!

Η Croatia Airlines εντάσσει την Αθήνα στο δίκτυο των προορισμών της από την 1η Ιουνίου, με  πτήσεις στο Ζάγκρεμπ, το Ντουμπρόβνικ, την Πούλα, τη Σπλιτ, το Ζαντάρ αλλά και το Σαράγιεβο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.  

Monopoli Team

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Κροατίας θα συνδέει την Αθήνα με το Ζάγκρεμπ με τρεις πτήσεις την εβδομάδα και με αεροσκάφη τύπου Airbus 319 (χωρητικότητας 132 θέσεων)  και Airbus 320 (χωρητικότητας 162 θέσεων). Το αεροσκάφος αναχωρεί από το Ζάγκρεμπ στις 15:25 και η άφιξή του στην Αθήνα είναι στις 17:15. Από την Αθήνα αναχωρεί στις 18:05 και η άφιξή του στο Ζάγκρεμπ είναι στις 20:05.

Η τιμές μετ’ επιστροφής ξεκινούν από 139 ευρώ. Επίσης, μέσω του Ζάγκρεμπ, οι Έλληνες ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν και σε άλλες πόλεις της Κροατίας, όπως Ντουμπρόβνικ, Πούλα, Σπλιτ και Ζανταρ αλλά και στο Σαράγιεβο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας συνδέεται με κανονικές διεθνείς πτήσεις με την Κροατία. Η ενέργεια πραγματοποιείται στο πλαίσιο διεύρυνσης του δικτύου προορισμών της Croatia Airlines στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε το www.croatiaairlines.com


 

 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b