MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καλοκαίρι με “Dolce Vita” και το αξεπέραστο στυλ της Gant!

Η νέα ανδρική κολεξιόν της Gant, εμπνευσμένη από τον ενθουσιώδη τρόπο ζωής της Ιταλίας, διαιρείται σε τρεις κατηγορίες: Mainline, Collection και Rugger. Όλες οι κατηγορίες έχουν διαφορετικό στυλ αλλά την κοινή ταυτότητα της Gant.

Monopoli Team

Η Mainline συλλογή είναι η κύρια συλλογή και τα κομμάτια που την απαρτίζουν είναι τα πουκάμισα, τα παντελόνια και τα πόλο μπλουζάκια τα οποία είναι ιδιαίτερα προσεγμένα όσον αφορά στο ντιζάιν και τις λεπτομέρειες. Με οδηγό την αμερικάνικη κληρονομιά, τα αστέρια και οι ρίγες χαρακτηρίζουν τα πόλο μπλουζάκια, τα σορτς, και τις λινές τσάντες, ενώ προσθέτοντας έναν ευρωπαϊκό αέρα με τα έντονα patchwork και τα ξεβαμμένα κομμάτια δημιουργείται μια μοντέρνα εκδοχή του New Nautical.

Η Collection συλλογή έχει και τα πιο δημοφιλή κομμάτια της Gant. Τα δύο θέματα της συλλογής αυτής, επηρεασμένη από την ιταλική ζωή, ονομάζονται Dolce Vita και Capri. Η συλλογή Dolce Vita αποτελείται από σπορ εκλεπτυσμένα κομμάτια με ναυτικές επιρροές Η χρωματική παλέτα αποτελείται από μπλε σκούρο, λευκό και κόκκινο. Αυτό που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο look είναι ο τρόπος που μπορεί να συνδυαστεί ένα βραδινό σακάκι με ένα απλό t-shirt και σαγιονάρες. Η σειρά Capri εμπεριέχει κομμάτια σε ζεστούς τόνους του τουρκουάζ, του έντονου ροζ και του πορτοκαλί σε αντίθεση με κάποια λευκά.

 

Η Rugger συλλογή απευθύνεται στους νεότερους καταναλωτές. Βασισμένη σε vintage κομμάτια της εταιρείας Gant στηρίζεται σε κλασικά ρούχα που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Τα υφάσματα έχουν δημιουργηθεί με κάθε λεπτομέρεια και το χαρακτηριστικό lookτης συλλογής αυτής είναι το αυθεντικό, επιμελώς ατημέλητο, φοιτητικό στυλ της δεκαετίας του ’60.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα κολεξιόν επισκεφτείτε το www.gant.com

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b