MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Θα τραγουδήσω για σένα

Monopoli Team

Ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικό Γιώργο Ζαμπέτα παρουσιάζει ο Γιάννης Μπέζος στο θέατρο Κιβωτός, από τις 18 Μαΐου και για λίγες παραστάσεις.

Η μουσική αυτή παράσταση, στην οποία συμμετέχει επταμελής λαϊική ορχήστρα, περιλαμβάνει video, αφήγηση και φυσικά τα τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα, που συνήθως μεταμορφώνουν τον κόσμο σε μια μεγάλη χορωδία!

Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρει: «… Για ένα λαϊκό άνθρωπο σαν κι εμένα, η παρουσία του Ζαμπέτα ήταν ένας μουσικός κόσμος και ένα παιχνίδι ζωής ταυτόχρονα. Τώρα πια μου λείπει. Και επειδή είμαι σχεδόν βέβαιος ότι στους περισσότερους συμβαίνει το ίδιο αλλά δεν το ομολογούν, αποφάσισα να ζωντανέψω- λίγο πιο οργανωμένα- τη φοβερή αυτή μορφή του μεταπολεμικού τραγουδιού, όχι τόσο για να «ξαναθυμηθούμε», αλλά για να χαστουκίσουμε τη σοβαροφάνεια που μας ταλαιπωρεί τα τελευταία ευρωπαϊκά μας χρόνια. Ο Γιώργος Ζαμπέτας ήταν αναμφισβήτητα σπουδαίος μουσικός. Μα περισσότερο ήταν γενναίος. Δε φοβόταν την ταπεινή καταγωγή του, ούτε τον τρόπο που μιλούσε, ούτε την «έλλειψη πνευματικότητας» και βέβαια υπερασπιζόταν το δικό του πηγαίο συναίσθημα. Δηλαδή ήταν γνήσια λαϊκός. Θα γίνουμε, λοιπόν, μια μεγάλη χορωδία για να επαναφέρουμε στη μνήμη και στην καρδιά μας ό,τι μας ενώνει και να ξεχάσουμε ό, τι μας απομακρύνει από τις ευαισθησίες μας.»

Τραγούδι-Παρουσίαση:
Γιάννης Μπέζος
Συμμετέχει επταμελής λαϊκή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αντρέα Ζαφειρόπουλου

Προπώληση εισιτηρίων: 
Θέατρο Κιβωτός, Πειραιώς 115, Γκάζι. Τηλ.: 210 3427426 (Τρ- Κυ: 10.30- 13.00, 17.00 – 21.00)
Με πιστωτική κάρτα: 210 8108181
Κρατήσεις μέσω internet:  www.ellthea.gr
Τράπεζα Πειραιώς με την υπηρεσία easyticketing σε επιλεγμένα καταστήματα
Στη Fnac και στο Public

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Παίζουν οι μουσικοί: Αντώνης Ανέστης, Γιώργος Κοκκινάρης, Δημήτρης Κούστας, Γιώργος Μπαράκος, Γιώργος Ρούλος και Χάρης Γιαννόπουλος

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b