MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Absolut berri Açaí: μία ακόμη φρουτώδης γεύση της σουηδικής βότκας!

Η νέα Absolut berri Açaí είναι το νέο μέλος της σουηδικής οικογένειας Absolut premium vodka και εμπλουτίζεται με κάποιες από τις πιο εξεζητημένες γεύσεις του κόσμου: Το ασάι φυτρώνει στα φοινικόδεντρα της Νότιας Αμερικής, τα μπλούμπερι μεγαλώνουν κυρίως στη Βόρια Αμερική και την Ευρώπη, ενώ το ρόδι είναι η λιχουδιά της νοτιοδυτικής Ασίας.

Monopoli Team

Όλες αυτές οι γεύσεις αναμιγνύονται καλά και δημιουργούν την «παγκόσμια» premium βότκα «Absolut berri Açaí». Η  νέα γεύση κυκλοφορεί ήδη από τον Φεβρουάριο στα μπαρ, στα εστιατόρια και στους εμπόρους λιανικής στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ σύντομα θα έρθει και στην Ευρώπη.

«Έχουμε συνδυάσει την απαλή γεύση του ασάι με το φρέσκο ρόδι και τις νότες μπλούμπερι για να δημιουργήσουμε μία νέα, σύγχρονη γεύση. Η Absolut berri Açaí έχει ένα “elegant” άρωμα επικεντρωμένο στα μούρα, μία γνήσια, καθαρή και ελαφρώς χυμώδη γεύση. Είναι αναζωογονητική και αποτελεί το τέλειο συστατικό για ένα δροσερό κοκτέιλ» δήλωσε η Laura Stephen, Global Marketing Director ABSOLUT Flavors and Extensions.

Να σημειώσουμε ότι η πρώτη γεύση που εισήγαγε η Absolut Vodka ήταν η Absolut Peppar το 1986 και ακολούθησε η Absolut Citron το 1988. Μέχρι σήμερα έχουν προστεθεί οι: Absolut Mango, Absolut Pears, Absolut 100, Absolut Ruby Red, Absolut Apeach, Absolut Raspberri, Absolut Vanilia, Absolut Mandrin, Absolut Kurant.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b