MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βραβεία Nova Superleague 2010: οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της χρονιάς

H Νova, ως κύριος μεταδότης του πρωταθλήματος Superleague για την τριετία 2009-2012, βράβευσε τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν για το ήθος και το ταλέντο τους, σε έναν θεσμό που έχει πλέον καθιερωθεί προς τιμήν του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Monopoli Team

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Απριλίου 2010, στο Ξενοδοχείο Hilton Athens και μεταδόθηκε ζωντανά από το novasports1 και το www.nova.gr . Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπραουδάκης, γνωστός και από την εκπομπή Superleague Experts, που μεταδίδεται από το novasports1. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους παίκτες και των 16 ομάδων της Superleague, των ΠΑΕ, θεσμικών φορέων όπως η ΕΠΟ, ο ΠΣΑΠ, η Superleague, ο ΠΣΑΤ, δημοσιογράφοι και πλήθος προσωπικοτήτων του χώρου. Συγκίνηση προκάλεσε το αφιέρωμα για τον άτυχο Αντόνιο Ντε Νίγκρις, παίκτη της ΑΕΛ, που έφυγε πρόωρα, σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Στη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απονεμήθηκαν τα εξής βραβεία:

Καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα 2010:  Οι 18 ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι: Αντώνης Νικοπολίδης, Αλέξανδρος Τζόρβας, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Olof Mellberg, Douglao Ferreira, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Κατσουράνης, Mehdi Nafti, Gilberto Silva, Pablo Garcia, Σωτήρης Νίνης, Vladan Ivic, Adelino Vieirinha, Tumer Metin, Nacho Scocco, Djibril Cisse.

Καλύτερος προπονητής 2010: Νίκος Νιόπλιας

Καλύτερη Απόκρουση: Γιάννης Αραμπατζής

Καλύτερη Assist: Kristztian Nemeth

Καλύτερη Δήλωση: Τάσος Πάντος

Fair Play: Μιχάλης Σηφάκης

Καλύτερο γκολ: Θανάσης Καραγκούνης

Most Valuable Player: Djibril Cisse

Πρώτος Scorer 2010: Djibril Cisse

Οι νικητές της καλύτερης ομάδας προέκυψαν από την καλύτερη 11άδα που ανέδειξε η εκπομπή Superleague Experts του καναλιού novasports1, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ενώ για τις κατηγορίες «Καλύτερη Απόκρουση», «Καλύτερη Assist», «Καλύτερη Δήλωση» και «Fair Play», οι νικητές αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία πενταμελούς κριτικής επιτροπής.

Η κριτική επιτροπή απαρτιζόταν από τους: Άκη Ζήκο (πρώην παίκτη-συνεργάτη nova), Γιώργο Δώνη (προπονητή Ατρόμητου), Δημήτρη Ελευθερόπουλο (τερματοφύλακα ΠΑΣ Γιάννινα, πρώην διεθνή), Βαγγέλη Μπραουδάκη (παρουσιαστή Superleague Experts), Δημήτρη Κανελλάκη (παρουσιαστή Superleague Experts).

Οι νικητές στις κατηγορίες «MVP», «Καλύτερος Προπονητής» και «Καλύτερο Γκολ» αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων που έληξε την Κυριακή 25 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι, και διεξήγαγε ο ΠΣΑΠ και η Superleague.

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b