Electronica
Ο Jean Michel Jarre στο Γήπεδο Τae Kwon Do
Ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής επισκέπτεται την 1η Ιουνίου την Αθήνα, στο πλαίσιο μιας περιοδείας-φόρο τιμής στον κορυφαίο λογοτέχνη Arthur Clarke.
Monopoli Team
26.03.2010
A
A
O λόγος για τον Jean Michel Jarre που μετά την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου Oxygene το 1977, κατάφερε να φτάσει πρωτοφανή επίπεδα δημοτικότητας για μουσικό της τότε νεογέννητης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, καταλήγοντας το 1997 να παίζει μπροστά σε 3.500.000 θεατές στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.
Ο Jarre έχει συνεργαστεί με τη NASA, έχει δώσει συναυλίες στις Πυραμίδες της Αιγύπτου, στον Πύργο του Άιφελ, στους αμμόλοφους της ερήμου Σαχάρα στο Μαρόκο, στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου, ενώ έχει δώσει συναυλία για τον Πάπα Ιωάννη-Παύλο τον Δεύτερο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης: Jean Michel Jarre
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Νίκος Κυριακόπουλος παρουσιάζει τo artist’s book «Πειρατές» στο Art Project Space
Εντυπωσιακή έναρξη για την Κάρμεν στη Λυρική Σκηνή
Bella Ciao#46: Το πένθος στο σύμπαν του Τσέχωφ
Hot or Not #217: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Στην εποχή του doomscrolling, ο Σερτζάν Ιβάνοβιτς μάς καλεί να βιώσουμε τη μουσική σε βάθος – όχι αποσπασματικά
Ελένη Μποζά: Ήρθε η ώρα να ξαναμιλήσω σαν ηθοποιός
Stop Scrolling: Μεταξύ άλλων, ΗΠΑ – Ελλάδα, ένα όπλο διαφορά
Πικνίκ στο Πάρκο Ελευθερίας: 5 στάσεις γύρω από το Μέγαρο Μουσικής για να γεμίσεις το καλάθι σου
Binge mode on: Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στη μικρή οθόνη
«Μπρος, στον δρόμο έξω! Αγωνίσου»: Όταν σπουδαίοι ποιητές φώτισαν το πραγματικό νόημα της Πρωτομαγιάς