MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Μόδα συναντά την Αρχιτεκτονική

Γνωρίστε τα μοντέρνα κτήρια του μεσοπολέμου μέσα από την Athens Xclusive Designers Week

Η Μόδα συναντά την Αρχιτεκτονική - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η 6η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας, που πραγματοποιείται από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής (Λ. Συγγρού 103-105), συνεργάζεται με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, με κύριο θέμα την Αρχιτεκτονική του Μοντέρνου Κινήματος της δεκαετίας του 1930 στην Αθήνα.

Με οδηγό τις φωτογραφίες της αρχιτέκτονος Κατερίνας Χατζηκωνσταντίνου, οι επισκέπτες της Athens Xclusive Designers Week έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν κατοικίες, πολυκατοικίες και δημόσια κτήρια του Μεσοπολέμου. Από την Πλατεία Αττικής στο Κολωνάκι και από την Πλάκα στον Νέο Κόσμο, οι ενδιαφερόμενοι θα δουν κτήρια με μεγάλη αρχιτεκτονική αξία, που όμως καθημερινά περνούν απαρατήρητα από τους περαστικούς.

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Μόδα και Αρχιτεκτονική»:
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και ώρα 14.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Μόδα και Αρχιτεκτονική», στην οποία θα λάβουν μέρος σημαντικά ονόματα του χώρου της αρχιτεκτονικής και της φωτογραφίας, όπως ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Τομπάζης και η φωτογράφος Κατερίνα Χατζηκωνσταντίνου αλλά και ο σχεδιαστής μόδας και διακοσμητής Γιάννης Τσεκλένης, ο ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Κωνσταντίνος Τζούμας καθώς και η Αικατερίνη Κατσαμπέ, πρόεδρος της Εταιρίας Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Αθηναίων.

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b