MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santorini Grace: βραβείο στα World Travel Awards 2009

Η επιτυχημένη περίοδος του ξενοδοχείου Santorini Grace επισφραγίστηκε με τη βράβευση του ως “Greece’s Leading Boutique Hotel” στα έγκριτα βραβεία World Travel Awards 2009.

Santorini Grace: βραβείο στα World Travel Awards 2009 - Monopoli.gr
Monopoli Team


Επτά νέα πολυτελή δωμάτια, η εξαιρετική Grace Suite, η infinity πισίνα και η μοναδική θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου συνδυάζουν μία ατμόσφαιρα πολυτέλειας και κομψότητας. Η ποιότητα των δωματίων, των εγκαταστάσεων, των υπηρεσιών κατέστησαν το ξενοδοχείο ως top προορισμό του καλοκαιριού που μας πέρασε. Μετά την επιτυχία αυτή, ο όμιλος Grace Hotels αντιπροσωπεύει πλέον ηγετικό brand στην κατηγορία των luxury boutique ξενοδοχείων παγκοσμίως.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται ο όμιλος Grace Hotels, καθώς το Mykonos Grace είχε αποσπάσει ήδη το βραβείο European Hotel Design Award το 2007.

Το Santorini Grace σταματάει τη λειτουργία του στις 24 Οκτωβρίου για να προετοιμαστεί για την επόμενη επιτυχημένη σεζόν του από τις 20 Μαΐου . Το Mykonos Grace θα Ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 15 Απριλίου του 2010 για να υποδεχτεί την πασχαλινή περίοδο. Ο όμιλος θα επεκταθεί σύντομα σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Κέα για να μας προσφέρει και εκεί ονειρεμένες διακοπές!

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε με:     

Santorini Grace: (+3)) 22860 21300, e-mail: [email protected]

Mykonos Grace: (+30) 22890 26690, e-mail: [email protected]

 

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b