MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Eπαγγελματικό ταξίδι με στυλ

Οργανώστε έξυπνα τις αποσκευές σας

Eπαγγελματικό ταξίδι με στυλ - Monopoli.gr
Monopoli Team

Για μερικούς επαγγελματίες, τα επαγγελματικά ταξίδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, για άλλους ένα σπάνιο γεγονός. Ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία ανήκετε, σίγουρα θα έχετε βιώσει τα συμπτώματα ή τα επακόλουθα του άγχους και της κόπωσης που προκαλεί ένα ταξίδι –ακόμα και το πιο σύντομο.

Έχουμε, λοιπόν, να σας προτείνουμε δέκα βήματα που μπορούν να κάνουν την προετοιμασία για τα ταξίδια σας λιγότερο χρονοβόρα:

1.Κάντε μια λίστα από πράγματα που χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια μιας οποιασδήποτε μέρας (αφρόλουτρο, αποσμητικό, σαμπουάν, τζελ μαλλιών, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα κλπ.).

2.Αγοράστε κάθε ένα από τα πράγματα που έχετε καταγράψει στη λίστα σας στο πιο μικρό μέγεθος που υπάρχει (σε πολλά σούπερ μάρκετ του εξωτερικού υπάρχουν ράφια ολόκληρα με προϊόντα σε μικρές συσκευασίες ειδικά γι’ αυτό το σκοπό κι ίσως αξίζει το κόπο, αν τύχει να τα βρείτε, να αγοράσετε, ώστε να τα έχετε για μελλοντικά ταξίδια). Αγοράστε επίσης ένα νεσεσέρ –αν δεν έχετε- και τοποθετήστε τα εκεί μέσα.

3.Βάλτε στο νεσεσέρ σας κι άλλα χρήσιμα μικροαντικείμενα που χρησιμοποιείτε, όπως ξυράφια, βαμβάκι, τσιρότα, μπατονέτες για τα αυτιά κλπ., και τοποθετείστε το μέσα στη βαλίτσα που παίρνετε στα επαγγελματικά σας ταξίδια.

4.Κάθε φορά που γυρίζετε από ταξίδι, ελέγξτε μήπως χρειάζεται να ανανεώσετε κάποιο από τα είδη του νεσεσέρ σας που έχει τελειώσει. Αν είναι πάντα έτοιμο το νεσεσέρ σας, θα είστε σε θέση να φύγετε για ταξίδι ανά πάσα στιγμή.

5.Πακετάρετε τα ρούχα σας –εκτός φυσικά από τα πουκάμισα- τυλίγοντάς τα σε σχήμα κυλίνδρου. Έτσι πιάνουν λιγότερο χώρο και δε τσαλακώνονται. Κάντε το ίδιο με τις κάλτσες και βάλτε τις μέσα στα παπούτσια σας. Θα γλιτώσετε χώρο κι επιπλέον τα παπούτσια σας θα διατηρήσουν το σχήμα τους.

6.Προτιμάτε ρούχα από υφάσματα που δεν ζαρώνουν κι αποφύγετε –αν μπορείτε- τα ρούχα που είναι 100% βαμβακερά ή λινά.

7.Για να μη χρειαστεί να πακετάρετε δύο ζευγάρια καλά παπούτσια, διαλέξτε ένα ζευγάρι και πάρτε μαζί σας ρούχα που ταιριάζουν χρωματικά.

8.Πάρτε μαζί σας ένα μόνο κοστούμι, αλλά πουκάμισα και γραβάτες σε διαφορετικά χρώματα, για να μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς.

9.Τηλεφωνήστε στο ξενοδοχείο όπου θα μείνετε, για να μάθετε αν διαθέτουν σίδερο και πιστολάκι για τα μαλλιά, ώστε να μη χρειαστεί να πάρετε μαζί σας.

10.Βάζετε πάντα τα επίσημα έγγραφά σας, τα ξυριστικά σας, τυχόν φάρμακα και μια αλλαξιά ρούχα μέσα στη χειραποσκευή που θα πάρετε μαζί σας στο αεροπλάνο (για τη περίπτωση που χαθεί η βαλίτσα σας).

11.Τα ταξίδια μπορούν να γίνουν ευκολότερα και να κυλούν δίχως μικροπροβλήματα, αν βρείτε ένα αποτελεσματικό σύστημα και το εφαρμόζετε πιστά.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b