MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Mπείτε στο club της Grandbeach

Μοναδικά προνόμια για τα μέλη του club

Mπείτε στο club της Grandbeach - Monopoli.gr
Monopoli Team

Μόνο 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται μια από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής. Η Grandbeach στο Grand Resort Lagonissi παρέχει Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, υψηλού επιπέδου φιλοξενία και μοναδικά προνόμια για όσους επιλέξουν να γινουν μέλη στο club.

Με ανεξάρτητη είσοδο η grandbeach προσφέρει κάθε μέρα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα μεγάλη δυναμικότητα σε ομπρέλες και ξαπλώστρες, εστιατόριο, self-service με υγιεινές και βιολογικές γευστικές προτάσεις και παιδικά μενού, beach bars, πισίνα, ναυαγοσώστες, ασύρματο internet, ιατρείο, καταστήματα και parking. Ακόμα, για τους λάτρεις των αθλημάτων θαλάσσια sports, γήπεδα beach volley, tennis, ποδόσφαιρο 5×5, αποδυτήρια και ντους.

Grandbeach Club
Όσοι προμηθευτείτε τις κάρτες του grandbeach club μπορείτε να επωφεληθείτε από μια σειρά έξτρα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν: ελεύθερη είσοδο στην grandbeach για όλο το καλοκαίρι, δωρεάν parking από Δευτέρα έως Παρασκευή, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποκλειστικά για τα μέλη του grandbeach club, εξυπηρέτηση στην ομπρέλα σας, χρήση πετσέτας, έκπτωση 15% στα watersports, δωρεάν παραχώρηση εξοπλισμού και χώρων αθλημάτων παραλίας και ειδικές τιμές διαμονής στο Grand Resort Lagonissi. Επίσης όλοι οι κατόχοι των καρτών μπαίνουν σε κλήρωση για δύο αυτοκίνητα Mini Cooper και πολλά ακόμα πλούσια δώρα.

Η ατομική κάρτα κοστίζει 290, η grandbeach Friends για δύο άτομα 390 όπως και η grandbeach Family που ισχύει για οικογένειες με δύο ενήλικες και 3 παιδιά έως 14 ετών.

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b