MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διεθνείς Διακρίσεις για ξενοδοχεία της Louis Hotels

Ταξιδιωτικοί πράκτορες επιβραβεύουν την εταιρία για την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες

Διεθνείς Διακρίσεις για ξενοδοχεία της Louis Hotels - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η Louis Hotels κάθε χρόνο επιβραβεύεται από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες στον κόσμο για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρει, καθώς και στο συνολικό επίπεδο ικανοποίησης, στοιχεία τα οποία αξιολογούνται από τους επισκέπτες των ξενοδοχείων που διαθέτει σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, σημαντικές ήταν οι διακρίσεις που πρόσφατα έλαβε η Louis Hotels από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες της Ευρώπης. Το Iberostar Kerkyra Golf έλαβε το «Gold Medal 2008» από την First Choice και το «Marque of Excellence 2008» από την Thomas Cook.

Στην Κέρκυρα επίσης, τα ξενοδοχεία, Louis Grand Hotel και Louis Corcyra Beach καθώς και το Louis Colossos Beach στη Ρόδο, έλαβαν το βραβείο «Gullet Hotelo Award 2008».

Επίσης, το βραβείο «Good Food 2008» απονεμήθηκε από τη SAGA HOLIDAYS στο ξενοδοχείο Iberostar Plagos Beach Hotel στη Ζάκυνθο.

Για τα ξενοδοχεία που διαθέτει η Louis Hotels στην Κύπρο, η Thomson απένειμε το βραβείο «Best Winter 4T Accommodation Gold Metal», στο Louis Imperial Beach Hotel και Louis King Jason στην Πάφο, ως δύο από τα καλύτερα χειμερινά καταλύματα παγκοσμίως.

Τέλος, η TUI Σκανδιναβίας βράβευσε το ξενοδοχείο Louis Nausicaa Beach στον Πρωταρά της Κύπρου, ως «Best Tasteful Holiday 2008», στο πλαίσιο επιβράβευσης των ποιοτικών γαστριμαργικών απολαύσεων που προσφέρει στους φιλοξενούμενους του.

Ο κ. Ιάσων Περδίος, Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hotels δήλωσε: «Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στην πλούσια συλλογή του Ομίλου και αποτελούν μεγάλη τιμή για εμάς, καθώς αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τη σταθερή και συνεχή προσήλωσή μας στην ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας».

Η Louis Hotels, με 21 ξενοδοχειακές μονάδες σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο εκσυγχρονίζει και ανανεώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της, με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των επισκεπτών της.

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b