MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ποιητικό Θέατρο

Χρυσόθεμις

Από την 1η έως τις 30 Μαρτίου, το θέατρο Altera Pars φιλοξενεί το έργο του Γιάννη Ρίτσου, «Χρυσόθεμις». Το έργο είναι ένα καθαρά ποιητικό κείμενο, συγκινησιακό, υπόγεια ερωτικό και καθαρά πολιτικό. Η «Χρυσόθεμις» που παρουσιάζεται στο θέατρο Altera Pars, την οποία ερμηνεύει η ηθοποιός Ελένη Φίλιππα και η οποία πλαισιώνεται από την χορεύτρια Βαλεντίνη Βεργοπούλου, […]

Χρυσόθεμις - Monopoli.gr
Monopoli Team

Από την 1η έως τις 30 Μαρτίου, το θέατρο Altera Pars φιλοξενεί το έργο του Γιάννη Ρίτσου, «Χρυσόθεμις».
Το έργο είναι ένα καθαρά ποιητικό κείμενο, συγκινησιακό, υπόγεια ερωτικό και καθαρά πολιτικό. Η «Χρυσόθεμις» που παρουσιάζεται στο θέατρο Altera Pars, την οποία ερμηνεύει η ηθοποιός Ελένη Φίλιππα και η οποία πλαισιώνεται από την χορεύτρια Βαλεντίνη Βεργοπούλου, κινείται σε ένα χώρο αφαιρετικό, όπου το φως, η σκιά, οι μουσικές και οι ήχοι σηματοδοτούν τον εφιαλτικό περίγυρο και την πολλές φορές εκρηκτική ατμόσφαιρα της παράστασης.
Η παράσταση πρωτοπαρουσιάστηκε στα πλαίσια του αφιερώματος στον ποιητή και στη συλλογή του «Τέταρτη Διάσταση», τον περασμένο Οκτώβριο στο θέατρο «Έναστρον».
Στη παράσταση ακούγονται πέντε στίχοι από την τραγωδία του Αισχύλου «Χοηφόροι», σε μετάφραση Κ.Χ. Μύρη και δύο τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου. Μουσική: Ιάκωβος Δρόσος, Σκηνικός χώρος, Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού, Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης, Κινησιολογία: Βαλεντίνη Βεργοπούλου

Want a hassle-free home sale? Explore options at https://www.companiesthatbuyhouses.co/new-york/home-buying-company-ithaca-ny/ today.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιάννης Ρίτσος
Σκηνοθεσία: Ιάκωβος Δρόσος


Παίζουν: Ελένη Φίλιππα. Χορεύει η Βαλεντίνη Βεργοπούλου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b