MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
25
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όροι Διαγωνισμού ZIRIA Festival 2019

Έλα και εσύ στο Ziria Music Festival, το πιο… high και ανοιχτό μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού, κατέγραψε τα καλύτερα στιγμιότυπα με την κάμερα ή το κινητό σου και κέρδισε μοναδικά δώρα από την CANON!

Το 11ο Ziria Music Festival θα διεξαχθεί φέτος από τις 29 έως τις 31 Αυγούστου στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ζήρειας στην ορεινή Κορινθία.

Όπως κάθε χρόνο μας καλεί να ζήσουμε ένα συναρπαστικό τριήμερο στο βουνό με δωρεάν συναυλίες, ελεύθερο camping, βόλτες στο βουνό και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με super δώρα!

Φέτος όσοι βρεθείτε στη Ζήρεια στη διάρκεια του φεστιβάλ έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μεγάλα δώρα από την Canon και άλλους χορηγούς συμμετέχοντας σ’ ένα διαγωνισμό φωτογραφίας.

Τι πρέπει να ξέρετε για το διαγωνισμό φωτογραφίας
 • Ο διαγωνισμός «ZIRIA_Photo Contest 2019» powered by Canon, διοργανώνεται από το Ziria Music Festival σε συνεργασία με το Monopoli.gr και με τη στήριξη της CANON Greece και των ξενοδοχείων «Πλειάδων Γη» και «Νύμφες».
 • Θέματά του διαγωνισμού είναι: «ΜΟΥΣΙΚΗ», «ΒΟΥΝΟ», «ΑΣΤΕΡΙΑ».
 • Ο διαγωνισμός θα γίνει μέσα από το Instagram και το Μonopoli.gr.

Για να συμμετέχει μια φωτογραφία στο διαγωνισμό θα πρέπει
 1. Να έχει τραβηχτεί στη Ζήρεια και στο διάστημα 28 Αυγούστου 2019 έως και 1 Σεπτεμβρίου 2019, τις ημερομηνίες διεξαγωγής του φεστιβάλ.
 2. Να απεικονίζει είτε στιγμιότυπα από το φεστιβάλ είτε τοπία της Ζήρειας είτε αστροφωτογραφίες τοπίου.
 3. Να έχει ανέβει στο Instagram μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59.
 4. Να έχει σημανθεί με συγκεκριμένα hashtags.
 5. Να υπάρχει σε ανάλυση τουλάχιστον 4500×3000 pixels, που είναι και η ελάχιστη απαίτηση για τη συμμετοχή στην τρίτη φάση και την τελική επιλογή.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις:

Φάση 1η

Οι συμμετέχοντες ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στο Instagram μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59.
Τα hashtags για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι τα εξής:

 • #ziriafestival
 • #canongreece
 • #monopoligr

και ανάλογα την κατηγορία που εντάσσεται η φωτογραφία, επιπλέον ένα ή περισσότερα από τα:

 • #music
 • #mountain
 • #stars

Για παράδειγμα, μια φωτογραφία για να συμμετέχει στην κατηγορία “Μουσική”, θα πρέπει να ανέβει στο Instagram με τα hashtags: #ziriafestival #canongreece #monopoligr #music

Φάση 2η

Η δεύτερη φάση θα διαρκέσει από 6 Σεπτεμβρίου 2019 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59.

Σε ειδική σελίδα στο Monopoli.gr θα εκτίθενται όλες οι φωτογραφίες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν Like και έτσι να προκρίνουν τη φωτογραφία ή τις φωτογραφίες που θέλουν.
Οι 10 (δέκα) φωτογραφίες ανά κατηγορία που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes θα προκριθούν για την επόμενη φάση.
Οι φωτογραφίες αυτές θα δημοσιευτούν εκτός από το Monopoli.gr και στο Ziriafestival.gr και στα social media του φεστιβάλ.
Σε αυτή τη φάση θα σας ζητηθεί να αποσταλούν οι φωτογραφίες που έχουν προκριθεί σε υψηλή ανάλυση (τουλάχιστον 4500x3000pixels)
Αν κάποια φωτογραφία δεν αποσταλεί σε υψηλή ανάλυση θα αποκλείεται από την τελική φάση.

Φάση 3η

Σε αυτή τη φάση θα συμμετέχουν οι 10 φωτογραφίες ανά κατηγορία που θα έχουν προκύψει από το κοινό και που έχουν σταλεί στο Μonopoli.gr σε υψηλή ανάλυση.

Η τελική επιλογή της νικήτριας φωτογραφίας θα γίνει από την κριτική επιτροπή.

Κριτήρια επιλογής

Η επιλογή των φωτογραφιών θα γίνει με βάση τα εξής κριτήρια:

 • τη σύνδεσή τους με το θέμα του διαγωνισμού
 • την αισθητική και τεχνική τους αρτιότητα
 • την πρωτοτυπία τους
 • καθώς επίσης και τον περιορισμό της μίας (1) φιναλίστ ανά άτομο και ανά κατηγορία.

Οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν προσωπικά μέσω email. Η τρίτη φάση θα ολοκληρωθεί στις 20 Σεπτεμβρίου.

Τα έπαθλα του «ZIRIA Photo Contest 2019»

Oι τρεις πρώτοι από κάθε κατηγορία (MΟΥΣΙΚΗ / ΒΟΥΝΟ / ΑΣΤΕΡΙΑ) θα κερδίσουν από μια 45x30cm fine art εκτύπωση της φωτογραφίας τους προσφορά της CANON Greece

Η αναλογία ύψους – πλάτους 2:3 είναι καθορισμένη για τις εκτυπώσεις, οπότε οι νικητές οφείλουν να μας στείλουν μέσω email, πέρα από τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής, την νικητήρια φωτογραφία τους κροπαρισμένη σε αυτήν την αναλογία και με διαστάσεις τουλάχιστον 4500x3000pixels.

Οι νικητές ανά κατηγορία

Κατηγορία «Αστέρια» (#ziriafestival #canongreece #monopoligr #stars)

Ο πρώτος νικητής της κατηγορίας «Αστέρια» (δηλαδή η καλύτερη αστροφωτογραφία τοπίου) θα κερδίσει (επιπλέον των εκτυπώσεων) το μεγάλο έπαθλο που παρέχει η CANON Greece, μια κάμερα Canon EOS 250D.

Canon EOS 250D

Κατηγορία «Βουνό» (#ziriafestival #canongreece #monopoligr #mountain)

Ο πρώτος νικητής της κατηγορίας «Βουνό» θα κερδίσει (επιπλέον των εκτυπώσεων που θα κερδίσουν οι τρεις πρώτοι)

 • έναν εκτυπωτή CANON PIXMA
 • μια διανυκτέρευση για δύο άτομα στο φανταστικό «Πλειάδων Γη» για την περίοδο Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου, κατόπιν συνεννόησης για τη διαθεσιμότητα.

Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa

Κατηγορία «Μουσική» – #ziriafestival #canongreece #monopoligr #music

Ο πρώτος νικητής της κατηγορίας «Μουσική» θα κερδίσει (επιπλέον των εκτυπώσεων που θα κερδίσουν οι τρεις πρώτοι)

 • έναν εκτυπωτή CANON PIXMA
 • μια διανυκτέρευση για δύο άτομα στον φανταστικό ξενώνα «Νύμφες» για την περίοδο Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου, κατόπιν συνεννόησης για τη διαθεσιμότητα.

Ξενώνας Νύμφες

Μπορώ να συμμετάσχω στον διαγωνισμό;

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες ή επαγγελματίες φωτογράφοι, άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως φύλου ή εθνικότητας, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Ελληνική επικράτεια. Από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται τα μέλη της κριτικής επιτροπής, καθώς και οι συγγενείς αυτών έως α’ βαθμού. 

Όροι συμμετοχής:

Κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει να διαβάσει προσεκτικά όλους τους παρόντες όρους πριν τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό:

 1. Ο συμμετέχων δηλώνει και εγγυάται ότι είναι ο πνευματικός δημιουργός των φωτογραφιών που υποβάλει, τις οποίες δεν έχει εκχωρήσει με οποιανδήποτε τρόπο σε τρίτους και για τις οποίες διατηρεί το πλήρες ηθικό και περιουσιακό δικαίωμα. Στην περίπτωση που αποδειχθεί πατρότητα άλλου δημιουργού επί του συνόλου ή μέρους των φωτογραφιών, οι διοργανωτές δε φέρουν καμία απολύτως αστική ή ποινική ευθύνη, όντες σε κάθε περίπτωση καλόπιστοι τρίτοι.
 2. Ο συμμετέχων δηλώνει και εγγυάται ότι οι φωτογραφίες που υποβάλει έχουν τραβηχτεί στη Ζήρεια στο διάστημα 28 Αυγούστου 2019 έως 1 Σεπτεμβρίου 2019.
 3. Φωτογραφίες που έχουν ακατάλληλο περιεχόμενο, ή εκθέτουν πληροφορίες ιδιωτικού χαρακτήρα, ή περιλαμβάνουν διαφημίσεις και εμπορικά σήματα τρίτων, θα αποκλείονται.
 4. Στην περίπτωση που εμφανίζονται αναγνωρίσιμα πρόσωπα σε κάποια εκ των συμμετοχών, θα πρέπει να προσκομισθεί από τον δημιουργό ενυπόγραφη συγκατάθεση του προσώπου που απεικονίζεται, ώστε να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή.
 5. Οι αποφάσεις της κριτικής επιτροπής, είναι οριστικές και αμετάκλητες, δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση και καμία υποχρέωση ενημέρωσης για τους λόγους απόρριψης ή επιλογής μίας συμμετοχής δε βαραίνει τα μέλη της.
 6. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του από τους συμμετέχοντες.

Τι δικαιώματα αποκτάει το ZiriaFestival επί των συμμετοχών;

Οι συμμετέχοντες διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τους, αλλά ρητώς επιτρέπουν στο ZIRIA FESTIVAL, το TRIKALA KORINTHIAS NETWORK, το Monopoli.gr και την  CANON, τη χρήση τους ΧΩΡΙΣ να είναι απαραίτητη η συναίνεση του δημιουργού.

Ειδικότερα με τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, επιτρέπετε την ανάρτηση/χρήση των φωτογραφιών σας στις ιστοσελίδες  και στα αντίστοιχα social media που διαχειρίζονται το ZIRIA FESTIVAL, το TRIKALA KORINTHIAS NETWORK, το Monopoli.gr και η CANON, όπως Facebook, Youtube, Instagram κλπ

Δείτε όλες τις φωτογραφίες