MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
09
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Super διαγωνισμός: Κερδίστε 3 συνεδρίες μεσοθεραπείας αξίας 600€ και κάντε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας!
Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε τρεις συνεδρίες μεσοθεραπείας για ενυδάτωση και λάμψη, αξίας 600€, στο ιατρείο του κ. Γιώργου Ανδρεανίδη, πλαστικού και επανορθωτικού χειρουργού.
Credit: Marcelo-Matarazzo

Τι είναι η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία, στοχεύει στο μεσαίο στρώμα του δέρματος και επιδιώκει να αποκαταστήσει φθορές προκαλούμενες από το περιβάλλον και την επίδραση του χρόνου στην υποδομή του. Στην πλαστική χειρουργική, χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της υφής του δέρματος, την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, τη βελτίωση της όψης των ουλών, την καταπολέμηση του τοπικού πάχους, της τριχόπτωσης κ.λπ. Το μεσαίο στρώμα του δέρματος περιέχει τους λεγόμενους ινοβλάστες,-κύτταρα υπεύθυνα για τη παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Η μεσοθεραπεία, με ενέσιμες παρεμβάσεις και χρησιμοποιώντας σκευάσματα που περιέχουν αντιγηραντικά συστατικά, εμποτίζει τα άτονα δερματικά κύτταρα και ανανεώνει την επιδερμίδα.

Οι ενδείξεις ότι χρειαζόμαστε μεσοθεραπεία είναι οι εξής:
  • Αφυδάτωση
  • Χαλάρωση
  • Απώλεια τονικότητας του δέρματος
  • Υπερβολική έκθεση στον ήλιο
  • Κυτταρίτιδα
  • Τραχύτητα του δέρματος

Με ποιον τρόπο γίνεται η μεσοθεραπεία;

Ο γιατρός θα εγχύσει στις προβληματικές περιοχές με πολύ λεπτές βελόνες, το εξατομικευμένο σχήμα συστατικών της μεσοθεραπείας, ενεργοποιώντας ξανά τα κύτταρα. Ένας άλλος τρόπος είναι το micro needling. Πρόκειται για έναν κύλινδρο, ο οποίος έχει στην επιφάνειά του πολλές μικρές βελόνες και αφού ο γιατρός κάνει επάλειψη της περιοχής με το ειδικό υγρό μεσοθεραπείας, «περνάει» τoν κύλινδρο πάνω από τη περιοχή έτσι ώστε να απορροφηθεί το υλικό, μέσα από τις πολύ μικρές τρυπούλες που δημιουργούν οι μικρές βελόνες. Επίσης μπορεί να συνδυαστεί με ραδιοσυχνότητες, οπότε και δημιουργούνται εκατοντάδες «δίοδοι» μέσα από τους οποίους το δέρμα απορροφά το σχήμα συστατικών της μεσοθεραπείας.

Είναι η μεσοθεραπεία επώδυνη;

Είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο (μεμονωμένες ενέσεις ή micro needling ) η εφαρμογή είναι σχετικά ανώδυνη, διότι ο γιατρός για να μην αισθανθείτε το τσίμπημα από τη βελόνα (ή τις μικρές βελόνες του κυλίνδρου) θα περάσει στο πρόσωπο μια ελαφριά αναισθητική αλοιφή. Η κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Μετά το πέρας της, υπάρχει μια μικρή ερυθρότητα στο δέρμα που εξαφανίζεται γρήγορα.

Ποιος είναι ο dr. Γιώργος Ανδρεανίδης

Ο dr. Γιώργος Ανδρεανίδης, είναι πλαστικός και επανορθωτικός χειρουργός, με άρτια εκπαίδευση, στα πιο διακεκριμένα Πανεπιστημιακά Κέντρα της Γερμανίας και της Βραζιλίας και με εμπειρία εκατοντάδων Αισθητικών και Επανορθωτικών επεμβάσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι μέλος της Ελληνική Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.), της Γερμανικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (Vdpc), της DGPRÄC (Germany) και της ISAPS (International Society Ästhetik Plastic Surgery). Είναι διπλωματούχος του German Board of Plastic Surgery και έχει άδεια ασκήσεως Επαγγέλματος στη Γερμανία. Από τον Φεβρουάριο του 2003 είναι εγκατεστημένος μόνιμα στην Ελλάδα.

Το 2007 ίδρυσε το επιτυχημένο κέντρο ΜΒΑ – Medical Beauty Athens, με συστήματα νέας τεχνολογίας για την περιποίηση προσώπου και σώματος. Είναι συνεργάτης των κλινικών: Ερρίκος ΝτινάνΙασώ General και Μητέρα.

Έχει δημοσιεύσει πολλά ιατρικά άρθρα σε πολλά καταξιωμένα Διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά καθώς επίσης έχει επιμεληθεί ιατρικά ρεπορτάζ σε ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιόφωνα.

Βρείτε τον πλαστικό και επανορθωτικό χειρουργό Γιώργο Ανδρεανίδη:

Στο site του www.andreanidis.gr
Στο Instagram @dr.andreanidis και στο Facebook εδώ.
Email: [email protected]
Τηλέφωνο: 2103633200
Διεύθυνση: Λεωφ.Κηφισίας 94, τκ 11526, Αθήνα και Αγγέλου Μεταξά 21, εμπορικό κέντρο GALLERIA, Γλυφάδα

Ο dr. Γιώργος Ανδρεανίδης και το Monopoli.gr σας κάνουν δώρο
τρεις συνεδρίες μεσοθεραπείας, αξίας 600€!

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα πιο νεανικό και λαμπερό πρόσωπο με μία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης προσώπου με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αμινοξέα και λάμψης με μικρόκρυσταλλους, που προσφέρει στο δέρμα ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΞΙΣ 600€!
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (SHARE) στο άρθρο
  • Nα πατήσετε το tab ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021.

Το  όνομα της νικήτριας θα δημοσιευθεί στο monopoli.gr μετά τη λήξη του διαγωνισμού και η νικήτρια θα παραλάβει ο Voucher για την εξαργύρωση του δώρου της.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

VIMA_WEB3b