Ο Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης φέρνουν την Κρήτη στον Σταυρό του Νότου
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟι Νίκος και Αντώνης Ξυλούρης κάνουν στάση στην Αθήνα για τέσσερις εμφανίσεις πριν από την περιοδεία σε Αυστραλία και Ευρώπη.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης, λίγο πριν φύγουν για περιοδεία σε Αυστραλία και Ευρώπη, επισκέπτονται την Αθήνα για τέσσερις εμφανίσεις στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, τις Δευτέρες του Δεκέμβρη.
Η μουσική τους θεμελιωμένη πάνω στις βαθιές ρίζες της κρητικής μουσικής, γεννάει πηγαία τραγούδια και αυθεντικές μελωδίες. Με μέσο την παράδοση, τις μοναδικές ερμηνείες και τις εξαιρετικές εκτελέσεις τους ο Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης έρχονται για τέσσερα αυθεντικά, παραδοσιακά γλέντια στη ζεστή σκηνή του Σταυρού του Νότου από τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου και για κάθε Δευτέρα μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.
Μαζί τους οι μουσικοί: Γιώργος Σταυρακάκης στο Λαούτο, Βαλάντης Καλογεράκης στο Νταουλάκι, Ασκομαντούρα.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google