MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
17
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Γιάννης Οικονομίδης για ‘Σπασμένη Φλέβα’: «Είμαι σίγουρος γι’ αυτήν την ταινία» (vid)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

O Γιάννης Οικονομίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα του ταινία «Σπασμένη Φλέβα», η οποία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 27 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Μιλώντας για τη «Σπασμένη Φλέβα», την οποία περιέγραψε ως «ένα κοινωνικό, υπαρξιακό θρίλερ», είπε: «Είμαι σίγουρος γι’ αυτήν την ταινία. Η δημιουργική διαδικασία ξεκίνησε έναν χρόνο πριν. Τα λεφτά τα βρίσκω σχετικά εύκολα. Είμαστε σε μια χώρα, είναι βιοτεχνικό το όλο πράγμα, δεν υπάρχει βιομηχανία από πίσω. Είμαστε όλοι “αντάρτικο“. Μετά τον Φίνο κατέρρευσε όλη αυτή η υποτυπώδης βιομηχανία που είχε η Ελλάδα, όλο το πράγμα είναι αλλιώς, είναι χειροποίητο, στο ‘χαρακώμα’».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Οικονομίδης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει κατά τη δημιουργία της ταινίας «Σπιρτόκουτο»: «Μετά την πρώτη ταινία, δεν περίμενα καν να πήγαινα στην δεύτερη. Το ‘Σπιρτόκουτο’ έγινε πάρα πολύ δύσκολα, με πάρα πολλή λύσσα, με άχτι, με απελπισία. Έφτασα πολύ κοντά στο γκρεμό και την καταστροφή. Οικονομικά και στο επίπεδο του ρίσκου που κουβαλά αυτή η ταινία. Είχα μπει σε ένα τρελό mindgame με τον εαυτό μου να κάνω αυτήν την ταινία και ‘ας παν όλα στα κομμάτια’».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛΕΞ και Kepler is Free ένωσαν δυνάμεις για τη «Σπασμένη Φλέβα» του Οικονομίδη – Δες το video clip12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ShowBiz