MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
04
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Eurovision 2025: Ποιο δίδυμο θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της παρουσίασης – Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Οι δύο ημιτελικοί της Eurovision θα διεξαχθούν στις 13 και τις 15 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός στις 17 Μαΐου.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το αγαπημένο δίδυμο της Eurovision, η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, επιστρέφουν στον σχολιασμό του κορυφαίου Διαγωνισμού Τραγουδιού για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ. Οι δύο σχολιαστές ενώνουν και πάλι τις πένες και τις φωνές τους για να μεταφέρουν τον παλμό του 69ου Διαγωνισμού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας, από 13 έως 17 Μαΐου 2025.

Μαρία Κοζάκου και Γιώργος Καπουτζίδης

Η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης έχουν συνδεθεί άρρηκτα με τη Eurovision

Παρουσίασαν για πρώτη φορά τον Διαγωνισμό του 2006 στην Αθήνα, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να αναλαμβάνει την τηλεοπτική μετάδοση και τη Μαρία Κοζάκου τη ραδιοφωνική. Η Μαρία Κοζάκου συνέχισε τις παρουσιάσεις για το ραδιόφωνο μέχρι το 2011 όποτε και έγινε η φωνή της τηλεοπτικής μετάδοσης. Το 2013 συναντήθηκε με τον αγαπημένο στο κοινό σεναριογράφο, σκηνοθέτη και ηθοποιό, Γιώργο Καπουτζίδη, και μαζί έγραψαν τη δική τους ιστορία στους σχολιασμούς της Eurovision.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEurovision 2025: Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης των χωρών – Σε ποια θέση θα τραγουδήσει η Klavdia12.09.2018

Η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης δίνουν ξανά ραντεβού με το κοινό της ΕΡΤ για την απευθείας μετάδοση των δύο Ημιτελικών στις 13 και 15 Μαΐου 2025 και του Μεγάλου Τελικού του 69ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στις 17 Μαΐου 2025.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα διαθέσει τη συμβολική αμοιβή των 1.500 ευρώ που θα λάβει για τον σχολιασμό της Eurovision, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «Αμυμώνη».

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
H Νατάσα Θεοδωρίδου και η Δέσποινα Βανδή συναντιούνται για πρώτη φορά στην σκηνή του NOX
Μουσικά Νέα
Λάκης Χαλκιάς: Σίγησε η σπουδαία φωνή του λαϊκού και παραδοσιακού τραγουδιού
Μουσικά Νέα
Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Μια δεκαετία μουσικών συναντήσεων
Μουσικά Νέα
Kalami Festival 2026: Σκιαδαρέσες, aggelina και Billie Kark στη Νάξο
Μουσικά Νέα
Το Φεστιβάλ Στρογγύλη συνεχίζει για 9η χρονιά στην Σαντορίνη με πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα
Εκδηλώσεις
Το 3ο Φεστιβάλ Ακροναυπλίας επιστρέφει ως ζωντανή σκηνή πνευματικής και λαϊκής ιστορίας
Μουσικά Νέα
6ο Kournos Music Festival στη Λήμνο: Το αναλυτικό πρόγραμμα
Μουσικά Νέα
Δύο νέες διεθνείς δισκογραφικές κυκλοφορίες του Γιώργου Κουμεντάκη
Μουσικά Νέα
Η Marseaux κυκλοφόρησε το music video του viral «Γρανίτα Λεμόνι»
Μουσικά Νέα
Μέγαρο: Έρχεται το Φεστιβάλ της Λίμνης στη Βόρεια Εύβοια, με δωρεάν είσοδο
Μουσικά Νέα
14ο Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων: Κορυφαίοι σολίστ και σπουδαία έργα σε «Διαλόγους μέσα στον χρόνο»
Μουσικά Νέα
Sani Festival: Δήμητρα Γαλάνη και Ελένη Τσαλιγοπούλου σε μια μουσική συνάντηση γεμάτη μνήμες