MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
15
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

H πρωτότυπη βρεφική παράσταση «ΝτοΝτό!» της ομάδας ΒίΔα στο Θέατρο Τζένη Καρέζη

Το Θέατρο Τζένη Καρέζη εγκαινιάζει τη βρεφική του σκηνή και ξεκινάει ένα όμορφο ταξίδι για τους μικρούς του φίλους με την ομάδα ΒίΔα και την παράσταση «ΝτοΝτό!»

Monopoli Team

Τα παιδιά είναι το μέλλον και πρέπει όλοι μας να συμβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη δημιουργία ενός κόσμου με αξίες και ιδανικά, να κάνουμε την καθημερινότητα των παιδιών ευχάριστη, δημιουργική και χαρούμενη.

Το έργο, από 12 μηνών έως 3 ετών

…και ένα βράδυ, το παιδί στριφογυρίζει στο κρεβάτι του. Δεν βρίσκει το ΝτοΝτό. Ψάχνει από δω ψάχνει από κει, πουθενά. Τα κάνει όλα πάνω κάτω, για να τον βρει. Γίνεται αστροναύτης και πάει στον πιο μακρινό άγνωστο πλανήτη. Δεν είναι εκεί.. Παίρνει την πιο βαθιά ανάσα και βουτάει μέσα στο βυθό. Ούτε εκεί… Ψάχνει ανάμεσα στα δέντρα και τα πουλιά, πάλι τίποτα. Και εκεί που νομίζει πως δεν θα τον ξαναβρεί ποτέ, τότε…!

«Το δωμάτιο μου είναι ένας ολόκληρος κόσμος. Ήχοι, χρώματα και σχήματα με καλούν να τα κάνω. Το δωμάτιο μεταμορφώνεται και μαζί του κι εγώ. Γίνομαι αστέρι, ψάρι, λουλούδι, γίνομαι μουσική. Το δωμάτιο μου είναι η φαντασία μου. Είμαι εγώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Δεντρόπαιδο, σε σκηνοθεσία Τζένης Κόλλια και Μιχάλη Σιώνα για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Τζένη Καρέζη12.09.2018

Η ομάδα ΒίΔα δημιούργησε με χιούμορ και φαντασία μια βιωματική παράσταση για βρέφη και γονείς, για τη σημαντική εκείνη φάση του παιδιού λίγο πριν κοιμηθεί. Μια παράσταση με διαδραστικά στοιχεία και τη χρήση πολυαισθητικών ερεθισμάτων. Σε ένα απαλό, προστατευμένο περιβάλλον, σαν στο δωμάτιό μας, συνοδοί και βρέφη μοιράζονται μια ιστορία που διεγείρει τα συναισθήματα, γεμάτη όμορφες εκπλήξεις. Η ταλαντούχα ηθοποιός και μουσικός Ευσταθία Λαγιόκαπα μας ταξιδεύει με ήχους, χρώματα, μουσική και κίνηση σε κόσμους μαγικούς.

Η παράσταση παρουσιάζεται σε πολύ μικρούς θεατές, από 12 μηνών έως 3 ετών και είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις πολλαπλές και σημαντικές φάσεις αυτής της ηλικιακής κατηγορίας.

*Ιδρυτικά μέλη της θεατρικής ομάδας ΒίΔα είναι η Βίκυ Καλπάκα – ηθοποιός και θεατροπαιδαγωγός και η Δάφνη Καφετζή – μουσικός, ηθοποιός και ψυχολόγος, με πλούσια εμπειρία σε παραστάσεις θεάτρου για παιδιά και ενήλικες καθώς και πολύχρονη εμπειρία στο θέατρο στην εκπαίδευση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ομάδα ΒίΔα
Σκηνοθεσία: Ομάδα ΒίΔα

Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα
Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Μουσική: Μάκης Παπαγαβριήλ
Φωτισμοί: Βασίλης Κλωτσοτήρας
Χορογραφία: Πέπη Ζαχαροπούλου

Παίζουν: Ευσταθία Λαγιόκαπα

Διάρκεια: 40' (Ακολουθεί 15λεπτο θεατρικό παιχνίδι)
Τιμές Εισιτηρίων: Ενηλίκων: 12€, Παιδικό: 10€
Πληροφορίες: Ηλεκτρονική προπώληση: more.com
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο στις 11:00
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/ntonto-1/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Τζένη Καρέζη, Ακαδημίας 3, Αθήνα. Τηλ: 2103636144 – 2103625520. | https://theatrotzenikarezi.gr/
Φωτογραφίες: Ιάκωβος Δρακούλης
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Δάκρυ στο Φίδι, από την ομάδα Hippo Theatre Group στο Bios
ΘΕΑΤΡΟ
Κουνελόκολλα: Μια performance της Χρυσής Βιδαλάκη στο θέατρο στη Σάλα
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Καρυοθραύστης ζωντανεύει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Ολύμπια
ΘΕΑΤΡΟ
Η Φόνισσα, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή στο Θέατρο Χώρος
ΘΕΑΤΡΟ
Μικρές Ταπεινώσεις: Νεφέλη Φασούλη και Πάνος Παπαδόπουλος στο Baumstrasse με τη νέα τους παράσταση
ΘΕΑΤΡΟ
Οι «Στρακαστρούκες» του Δημήτρη Σαμόλη βρίσκουν νέα θεατρική στέγη
Θεατρικά Νέα
Η Αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα, της Άλκης Ζέη για 3η σεζόν στο Θέατρο Μεταξουργείο
ΘΕΑΤΡΟ
Αγωνία Ιερή: Εύα Palmer Σικελιανού στο θέατρο ΕΛΕΡ
ΘΕΑΤΡΟ
Η «Ζιζέλ» του Μαριύς Πετιπά σε νέα παραγωγή από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Πιγκουίνος του Γιόχαν: Μια παιδική παράσταση για την κλιματική αλλαγή στο Θέατρο Παραμυθίας
ΘΕΑΤΡΟ
Το αμάρτημα της μητρός μου, του Γεώργιου Βιζυηνού για 3η χρονιά στο Θέατρο Radar
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Αλαντίν και τα Μαγικά Χριστούγεννα: Ένα μιούζικαλ για όλη την οικογένεια στο Μέγαρο