Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Ένοχοι ο μεσίτης και ο κοσμηματοπώλης
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟι συγκεντρωμένοι στο δικαστήριο όταν άκουσαν την απόφαση του δικαστηρίου ξέσπασαν φωνάζοντας συνθήματα όπως «δολοφόνοι».
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΜε ομόφωνη απόφαση το Μικτό Ορκωτό Εφετείο κήρυξε ένοχους όπως και πρωτόδικα τους δύο κατηγορούμενους για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, επιβάλλοντας ποινή κάθειρξης 5 ετών στον κοσμηματοπώλη και 6 ετών στον μεσίτη.
Το δικαστήριο ομόφωνα αναγνώρισε στους καταδικασθέντες τα ελαφρυντικά του προτέρου σύννομου βίου και της ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος στον κοσμηματοπώλη και σύννομο βίο στο μεσίτη.
Οι τρεις τακτικοί δικαστές αποφάσισαν τη φυλάκιση του μεσίτη, ενώ κατ’ οικον έκτιση της ποινής θα κάνει ο κοσμηματοπώλης.
Οι συγκεντρωμένοι στο δικαστήριο ξέσπασαν φωνάζοντας συνθήματα όπως «δολοφόνοι».
Οι συγγενείς των καταδικασθέντων φυγαδεύτηκαν ενώ η μητέρα και αδελφός του Ζακ έμειναν αγκαλιασμένοι στη μέση της αίθουσας, κλαίγοντας. «Ζαχαρία μου είναι ένοχοι», έλεγε η μητέρα του.
Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google