MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

3η Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου

Ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Αθήνας (ΣΒΕΑΠ) με τη συνεργασία του Δήμου Περιστερίου και υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών διοργανώνει και φέτος Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου.

Πηγή: Unsplash/@sahnicc
Monopoli Team

Με δεδομένη την επιτυχία και τη θετική απήχηση της Έκθεσης Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου τα τελευταία δύο χρόνια, ο ΣΒΕΑΠ με τη συνεργασία του Δήμου Περιστερίου και υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών διοργανώνει και φέτος Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου, από Παρασκευή 31 Μαΐου έως και Κυριακή 16 Ιουνίου.

Φιλοδοξία της Έκθεσης είναι να προάγει τη φιλαναγνωσία και να καθιερωθεί το Άλσος Περιστερίου ως σημείο συνάντησης όλων των βιβλιόφιλων της Αθήνας και προς αυτό σχετικές πρωτοβουλίες τόσο από τον ΣΒΕΑΠ όσο και από το Δήμο Περιστερίου για την πραγματοποίηση βιβλιοπαρουσιάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, θεατρικών παραστάσεων, εκδηλώσεων για παιδιά, κ.λπ.

Η Έκθεση Βιβλίου τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών & Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ), μοναδικό δευτεροβάθμιο σωματείο στο χώρο του βιβλίου. Η ΠΟΕΒ με δικά της περίπτερα στην Έκθεση δίνει τη δυνατότητα σε εκδότες που δεν έχουν τη δυνατότητα της αυτόνομης παρουσίας να εκπροσωπηθούν με επιλεγμένους τίτλους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Βιβλίου Public 2024: Για 11η χρονιά, ψηφίζουμε και γιορτάζουμε τα αγαπημένα μας βιβλία12.09.2018

Έτσι πέρα από την αυτόνομη δια αντιπροσώπου εκπροσώπηση των 40 και πλέον Εκδόσεων και δεκάδες ακόμη Εκδόσεις θα εκπροσωπηθούν στα περίπτερα της ΠΟΕΒ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 31 Μαΐου – Κυριακή 16 Ιουνίου.

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:

Δευτέρα με Πέμπτη: 18:00 – 22:30
Παρασκευή-Σάββατο: 18:00-23:00
Κυριακή: 11 π.μ.-2 μ.μ. & 18:00-22:30 (Την Κυριακή των εκλογών 9 Ιουνίου η Έκθεση θα λειτουργήσει μόνο το απόγευμα)

Περισσότερα από Βιβλία