MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
17
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αλέξανδρος Βάρθης για ‘Ψυχοκόρες’ : «Όταν πέρασα από casting είπα πως θέλω οπωσδήποτε να το κάνω» (vid)

Ο Αλέξανδρος Βάρθης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του «Τάσου Μέρμηγκα», έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1.

Monopoli Team

Μιλώντας για τη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Αλέξανδρος Βάρθης μοιράστηκε πως μόλις διάβασε το σενάριο, σκέφτηκε αμέσως πως θα ήθελε πολύ να το κάνει: «Είναι από τις λίγες φορές που έχω πει θέλω οπωσδήποτε να το κάνω. Μου έδωσαν κάποιες σκηνές και μου είπαν πώς κινείται σε όλη τη σειρά ο ρόλος μου. Ήταν πολύ τιμητικό που μου προτάθηκε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ προσεγμένη δουλειά, δουλέψαμε με πολύ μεράκι και αγάπη. Συγκινούμαι για τα κορίτσια που είναι η πρώτη τους τόσο μεγάλη δουλειά. Και με την Ασημένια Βουλιώτη που δουλεύαμε μαζί ήταν η κινητήριος δύναμή μου για να δουλέψω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆννα Λουιζίδη: «Αυτό που ζω με τις ‘Ψυχοκόρες’ είναι πρωτόγνωρο» – Η αποκάλυψη για το φινάλε της σειράς (vid)12.09.2018

Μάλιστα, αστειευόμενος ανέφερε πως επειδή έχει ύψος 1.93, είναι «ο εφιάλτης κάθε σκηνοθέτη», αποκαλύπτοντας πως η «Δεσποινιώ» από τις «Ψυχοκόρες» ανεβαίνει πολλές φορές σε σκαλοπάτι για τις ανάγκες των πλάνων στα γυρίσματα.

«Ο Τάσος Μέρμηγκας δεν είναι καθόλου καλό παιδί», ανέφερε για τον δικό του ρόλο στη σειρά, που τυχαίνει να είναι κι ένας από τους πιο μισητούς χαρακτήρες. «Προσπαθώ να τον δικαιολογήσω, γιατί έτσι πρέπει να κάνεις για να υποστηρίξεις έναν ρόλο. Δεν μπορείς να πεις απλά ‘είμαι κακός, καλησπέρα σας’. Πρέπει να καταλάβεις γιατί κάνει αυτά τα πράγματα που κάνει».

«Ένα backround που φτιάξαμε γι’ αυτόν τον ρόλο είναι ότι μεγάλωσε χωρίς γονείς, δεν γνώρισε την στοργή. Αυτή η ιστορία είναι μετά από ένα εμφύλιο πόλεμο και αυτοί οι άνθρωποι τα έζησαν αυτά. Μάλλον θεώρησε σωστό να κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει». 

Περισσότερα από ShowBiz