MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
22
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αλέξανδρος Βάρθης για ‘Ψυχοκόρες’ : «Όταν πέρασα από casting είπα πως θέλω οπωσδήποτε να το κάνω» (vid)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Αλέξανδρος Βάρθης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του «Τάσου Μέρμηγκα», έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Μιλώντας για τη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Αλέξανδρος Βάρθης μοιράστηκε πως μόλις διάβασε το σενάριο, σκέφτηκε αμέσως πως θα ήθελε πολύ να το κάνει: «Είναι από τις λίγες φορές που έχω πει θέλω οπωσδήποτε να το κάνω. Μου έδωσαν κάποιες σκηνές και μου είπαν πώς κινείται σε όλη τη σειρά ο ρόλος μου. Ήταν πολύ τιμητικό που μου προτάθηκε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ προσεγμένη δουλειά, δουλέψαμε με πολύ μεράκι και αγάπη. Συγκινούμαι για τα κορίτσια που είναι η πρώτη τους τόσο μεγάλη δουλειά. Και με την Ασημένια Βουλιώτη που δουλεύαμε μαζί ήταν η κινητήριος δύναμή μου για να δουλέψω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆννα Λουιζίδη: «Αυτό που ζω με τις ‘Ψυχοκόρες’ είναι πρωτόγνωρο» – Η αποκάλυψη για το φινάλε της σειράς (vid)12.09.2018

Μάλιστα, αστειευόμενος ανέφερε πως επειδή έχει ύψος 1.93, είναι «ο εφιάλτης κάθε σκηνοθέτη», αποκαλύπτοντας πως η «Δεσποινιώ» από τις «Ψυχοκόρες» ανεβαίνει πολλές φορές σε σκαλοπάτι για τις ανάγκες των πλάνων στα γυρίσματα.

«Ο Τάσος Μέρμηγκας δεν είναι καθόλου καλό παιδί», ανέφερε για τον δικό του ρόλο στη σειρά, που τυχαίνει να είναι κι ένας από τους πιο μισητούς χαρακτήρες. «Προσπαθώ να τον δικαιολογήσω, γιατί έτσι πρέπει να κάνεις για να υποστηρίξεις έναν ρόλο. Δεν μπορείς να πεις απλά ‘είμαι κακός, καλησπέρα σας’. Πρέπει να καταλάβεις γιατί κάνει αυτά τα πράγματα που κάνει».

«Ένα backround που φτιάξαμε γι’ αυτόν τον ρόλο είναι ότι μεγάλωσε χωρίς γονείς, δεν γνώρισε την στοργή. Αυτή η ιστορία είναι μετά από ένα εμφύλιο πόλεμο και αυτοί οι άνθρωποι τα έζησαν αυτά. Μάλλον θεώρησε σωστό να κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει». 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο Theo James είναι ο νέος Global Brand Ambassador της Gant
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
ShowBiz
O Γιάννης Πάριος απαντά στα αρνητικά σχόλια
ShowBiz
Dolly Parton: Βανδαλίστηκε το αστέρι της στη Hollywood Walk of Fame
ShowBiz
Lisa Kudrow: Το ένα πράγμα που δεν θα έκανε ποτέ για χάρη των fans των ‘Friends’
Cine News
Μέγκαν Μαρκλ: Σε συζητήσεις για να επιστρέψει σε σειρά του Netflix
ShowBiz
«Απανταχού γυναίκες, σε οποια ηλικία, μη μασάτε»: Η Ελένη Ράντου, το bikini body στα 62 και μια κοινωνία που ακόμα κρίνει το γυναικείο σώμα
ShowBiz
Δύο μαύρα πουκάμισα: Δεύτερο trailer για την νέα σειρά του MEGA
ShowBiz
Απεβίωσε ο διανοούμενος Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών
Cine News
Ντέρτι: Νέο τρέιλερ μάς βάζει μέσα στο σύμπαν της νέας σειράς του ANT1
ShowBiz
«Η μουσική μου έχει σκοπό να ενώνει τους ανθρώπους»: Η Katy Perry κατά του Λευκού Οίκου
ShowBiz
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια»: Η Εύα Σιμάτου αποχαιρετά τον σύζυγό της μ’ ένα ποίημά του