NEA
Τα 6 «ανοιχτά» προγράμματα της ΔΥΠΑ με επιχορήγηση έως 16.800 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤα προγράμματα καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες και όλη την επικράτεια.
Monopoli Team
14.05.2024
A
A
Η ΔΥΠΑ ενημερώνει ότι αυτό το χρονικό διάστημα υλοποιούνται έξι προγράμματα επιδότησης της εργασίας για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, που καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες και όλη την επικράτεια, με ποσοστά επιχορήγησης έως 100% και συνολική επιδότηση έως 17.000 ευρώ ανά θέση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕΣΠΑ: Όλα τα προγράμματα για τις επιχειρήσεις που θα βγουν στον αέρα το 202412.09.2018
Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στις εξής δράσεις:
- Πρόγραμμα απασχόλησης 7.000 ανέργων που αντιμετωπίζουν σημαντικά εμπόδια στην ένταξη ή επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, όπως μητέρες που επιστρέφουν στην αγορά εργασίας μετά την ανατροφή των παιδιών τους, μακροχρόνια άνεργοι άνω των 55 ετών, άνεργα μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, κ.λπ. Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 75% του μισθού και των εισφορών για 12-24 μήνες, μέχρι 16.800 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας.
- Πρόγραμμα απασχόλησης 10.000 μακροχρόνια ανέργων 45 ετών και άνω. Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 80% του μισθού και των εισφορών για 18 μήνες, έως 13.709 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας.
- Πρόγραμμα απασχόλησης 3.000 ανέργων ηλικίας 56 ετών και άνω, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55 ετών και άνω. Η επιχορήγηση μισθού και εισφορών ανέρχεται σε 715 ευρώ μηνιαία για 15 μήνες, έως 8.580 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας.
Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Αρχάγγελος της Κρήτης: Η παράσταση για τη ζωή του Νίκου Ξυλούρη σε καλοκαιρινή περιοδεία
Athens Music Week 2026: Η μεγάλη συνάντηση της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας επιστρέφει με 100+ δράσεις
Ο Γιάννης Χαρούλης υποδέχεται το καλοκαίρι με δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
“Icons – After Dark”: Η νέα ατομική έκθεση του Βασίλη Αντωνάκου στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts
«Στο κοτέτσι»: Η Δήμητρα Παπαδήμα διασκευάζει Πηνελόπη Δέλτα
Ο Κώστας Τουρνάς θα ανοίξει τη συναυλία των Foreigner στο ΟΑΚΑ
Aura Maritima: Ο ονειρικός θαλάσσιος κόσμος της Γεωργίας Μπλιάτσου στην Γκαλερί Art Prisma
Summer mode ON στο ΚΠΙΣΝ – Συναυλίες, φεστιβάλ, προβολές, sleepovers και άλλα
Ο Πάνος Βλάχος για μια μουσική βραδιά στο Θέατρο ΜΕΤΣ
Μουσείο Βορρέ: Το Duo Hedi σε έναν μουσικό διάλογο με την εικαστική έκθεση «Αναδρομικά»