MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

ΕΣΠΑ: Όλα τα προγράμματα για τις επιχειρήσεις που θα βγουν στον αέρα το 2024

Μια σειρά από σημαντικές δράσεις του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021 2027» του νέου ΕΣΠΑ έρχονται εντός του 2024.

Monopoli Team

Μια σειρά από σημαντικές δράσεις του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021 2027» του νέου ΕΣΠΑ έρχονται εντός του 2024, σύμφωνα με τον τελευταίο προγραμματισμό προσκλήσεων που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

Εντός των επόμενων μηνών πρόκειται για να ξεκινήσει το Ερευνώ – Καινοτομώ των 300 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη και ενίσχυση των ικανοτήτων της έρευνας και της καινοτομίας και αξιοποίηση των προηγμένων τεχνολογιών από επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς.

Αντίθετα, για το τρίτο τρίμηνο του έτους πάει το πρόγραμμα των 100 εκατ. ευρώ για την «Στήριξη της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα» μέσω του οποίου θα υποστηριχθεί η παραγωγή ταινιών και σειρών από ελληνικές εταιρείες.

Μέσα στο δεύτερο τρίμηνο αναμένεται το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας για 1.900 ωφελούμενους ηλικίας 30-55 ετών, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία.

Η δράση phasing θα τρέξει μέσω της ΔΥΠΑ αποκλειστικά σε περιοχές εκτός της Αττικής και του Ν. Αιγαίου. Ακόμη, μέσω της ΔΥΠΑ θα τρέξει και δράση για την κατάρτιση αυτοαπασχολουμένων σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜεγάλη επιχείρηση κατά της τηλεοπτικής πειρατείας: Σε πανικό οι χρήστες12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b