MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πέφτει η θερμοκρασία – Έρχονται βροχές και αφρικανική σκόνη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Μεταβολή του καιρού στη χώρα με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές – Η πρόγνωση από την ΕΜΥ.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Mεταβολή του καιρού στη χώρα με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές. Τα φαινόμενα τη νύχτα προς την Παρασκευή (10/5) θα ενταθούν στην κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, τη βόρεια Εύβοια και τη βορειοανατολική Στερεά.

Αναλυτικά, νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο θα επικρατήσουν βορειοανατολικοί άνεμοι έως 6 μποφόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑφρικανική σκόνη: Η Αθήνα από τις χειρότερες πόλεις παγκοσμίως για το δέρμα12.09.2018

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία, από το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία και από νωρίς το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σε όλες τις περιοχές πλην της κεντρικής Μακεδονίας, όπου τη νύχτα θα ενταθούν.

Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Πελοπόννησο και από τις μεσημβρινές ώρες και στη δυτική Στερεά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια τμήματα του Ιονίου και της Πελοποννήσου.

Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Αγορές
«Πρεμιέρα» για το PosoKanei.gov.gr – Το νέο εργαλείο σύγκρισης τιμών στα σούπερ μάρκετ
Επίκαιρα
«Τουρισμός για όλους»: Έως 600 ευρώ η επιδότηση – Οι δικαιούχοι
Επίκαιρα
ΑΠΘ: Άγνωστοι βανδάλισαν τη σημαία του Pride
Επίκαιρα
Stop Scrolling: Μέχρι να χωράμε όλ@
Επίκαιρα
Η Κατερίνα Μισιχρόνη είναι η νέα Πρωθιέρεια των τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας
Επίκαιρα
#StayAwake: Το μήνυμα της Στέγης για το φετινό Athens Pride
Επίκαιρα
Η απάντηση της ΣΤΑΣΥ στην καταγγελία του Athens Pride για τις αφίσες
Επίκαιρα
SNFCC Longevity Hub: Νέα πρωτοβουλία του ΚΠΙΣΝ για την ενεργό και υγιή γήρανση
Επίκαιρα
Η ΣΤΑΣΥ αρνήθηκε να βάλει αφίσες του Athens Pride στο Μετρό
Επίκαιρα
Οι μαθητές του Παγκρατίου ζητούν τη διάσωση του κινηματογράφου ΠΑΛΑΣ
Επίκαιρα
Εύβοια: Η νέα εκτίμηση Λέκκα για τη συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα
Επίκαιρα
Stop Scrolling: Μια εβδομάδα γεμάτη «μεμονωμένα περιστατικά»