MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
19
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αεροσυνοδός αποκάλυψε γιατί πρέπει να ενεργοποιούμε τη λειτουργία πτήσης στα smartphones

Μια αεροσυνοδός με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας αποκάλυψε το λόγο που οι επιβάτες οφείλουν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία πτήσης στα κινητά τους τηλέφωνα.

Monopoli Team

Kαθώς εγκαθιστάμεθα στις θέσεις μας σε μια πτήση, ακούγεται μια γνώριμη εντολή από το πλήρωμα καμπίνας: «Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι οι ηλεκτρονικές σας συσκευές βρίσκονται σε λειτουργία πτήσης». Έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ γιατί είναι απαραίτητη αυτή η προφύλαξη;

Η Mandy Smith, μια έμπειρη αεροσυνοδός με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας, ρίχνει φως στην ενδιαφέρουσα λογική πίσω από αυτό το φαινομενικά καθημερινό πρωτόκολλο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο LADbible, η Mandy μοιράστηκε τις γνώσεις που αποκόμισε από τα χρόνια της στον ουρανό, εμβαθύνοντας στις περιπλοκές των καθηκόντων του πληρώματος καμπίνας και στην ιδιόμορφη δυναμική των αεροπορικών ταξιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑεροπλάνο και αναταράξεις: Πώς να διαχειριστείς το άγχος σου, σύμφωνα με αεροσυνοδούς12.09.2018

«Είναι απαραίτητη η λειτουργία πτήσης;», αναρωτιέται η Mandy, απηχώντας μια συνηθισμένη ερώτηση που θέτουν περίεργοι επιβάτες. Η απάντησή της αποκαλύπτει μια συναρπαστική σύνδεση μεταξύ της σύγχρονης τεχνολογίας και του ιδιόμορφου κόσμου της ασφάλειας των αερομεταφορών.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Περισσότερα από Περίεργα