MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
EY ZHN

Αεροπλάνο και αναταράξεις: Πώς να διαχειριστείς το άγχος σου, σύμφωνα με αεροσυνοδούς

Οι αναταράξεις είναι τις περισσότερες φορές αναπόφευκτες, όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο.

Unsplash
Monopoli Team

Οι απόψεις για το αεροπλάνο διίστανται, καθώς άλλοι λατρεύουν να ταξιδεύουν με αυτό, άλλοι κάνουν υπομονή μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που δεν μπαίνουν καν μέσα λόγω του φόβου τους. Αν ανήκεις στις δύο πρώτες κατηγορίες και ταξιδεύεις σχετικά συχνά, τότε σίγουρα έχεις έρθει αντιμέτωπη με τις λεγόμενες «αναταράξεις του αεροπλάνου».

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Οι αναταράξεις συμβαίνουν, όταν μια μάζα αέρα κινούμενη με συγκεκριμένη ταχύτητα, συναντά μία άλλη που κινείται με διαφορετική ταχύτητα. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για συχνό φαινόμενο και δε χρειάζεται να τρομάζουμε και να πανικοβαλλόμαστε κάθε φορά που συμβαίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜερικά χρήσιμα tips για να μη φοβάστε στο αεροπλάνο12.09.2018

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στη «National Library of Medicine», οι αναταράξεις είναι η συχνότερη αιτία άγχους στους επιβάτες ενός αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της πτήσης, καθώς αρχίζουν να σκέφτονται αρνητικά σενάρια και να φοβούνται ότι το αεροπλάνο θα πέσει. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, υπάρχει τρόπος να το διαχειριστείς, ακολουθώντας τις οδηγίες έμπειρων αεροσυνοδών, που έχουν βρεθεί αμέτρητες φορές αντιμέτωποι με αναταράξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life