MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Μαρίνα Σάττι: «Μου άρεσε που είχε έναν αντίκτυπο το ‘Ζάρι’. Που δεν πέρασε απαρατήρητο» (vid)

Η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού της «Ζάρι», που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision.

Monopoli Team

Από τη στιγμή της πρώτης αποκάλυψής του μέχρι και σήμερα όλοι μιλούν για το «Ζάρι» – τη συμμετοχή της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και που σαρώνει στα παγκόσμια και ευρωπαϊκά charts.

Η Μαρίνα Σάττι, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επίσημη παρουσίαση του κομματιού, μίλησε για την πρόταση της ΕΡΤ αλλά και για το πώς νιώθει για όσα αρνητικά σχόλια έχει δεχτεί γι’ αυτό.

«Μου έχει ξαναγίνει πρόταση για τη Eurovision από την ΕΡΤ, αλλά είχα αρνηθεί γιατί δεν ένιωθα έτοιμη», είπε. Όσο για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει για το «Ζάρι», ανέφερε πως δεν την επηρέασαν. «Ίσα, ίσα. Μου άρεσε που είχε έναν αντίκτυπο το ‘Ζάρι’ και που δεν πέρασε απαρατήρητο. Εννοείται πως είναι ένα τραγούδι που έχει ρίσκο και είναι κάπως πιο διαφορετικό, τουλάχιστον σε σχέση με τα τραγούδια των υπόλοιπων φετινών συμμετοχών. Δεν με έχει στεναχωρήσει κάτι». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο «Zari» της Μαρίνας Σάττι σε πρώτη live unplugged εκτέλεση12.09.2018

«Το ρούχο είναι το μόνο που δεν έχουμε κλειδώσει ακόμη», απάντησε στο τι να περιμένουμε να δούμε επί σκηνής στον διαγωνισμό, ενώ σχολίασε τα επικριτικά σχόλια που αφορούν στο γεγονός πως δεν θα είναι Ελληνίδα η σχεδιάστρια που θα τη ντύσει. «Δεν ξέρετε ακόμη ποιο είναι το brand. Πιστεύω ότι ταιριάζει στις προθέσεις της παρουσίασής μας». 

Γούρι της την ημέρα του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024 θα είναι οι φίλοι της. «Έχω κι ένα ματάκι που μου έχει δώσει ο Θάνος ο γυμναστής μου». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρίνα Σάττι: Αποστόμωσε όσους ανησύχησαν για τις ψιλές νότες του “Zari” με ένα video12.09.2018

Η θέση στον διαγωνισμό είναι κάτι που την αγχώνει; «Δεν έχω ασχοληθεί, γιατί δεν μπορώ να κάνω και κάτι γι’ αυτό. Το μόνο που περνάει από το δικό μας χέρι είναι να πάμε εκεί και να τα ‘σπάσουμε’. Και πιστεύω είναι τέτοια η παρουσίαση που ετοιμάζουμε». 

«Η αγάπη του κόσμου μου έχει δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση. Μου στέλνουν σχόλια, μηνύματα, αυτή η αλληλεπίδραση μ’ αρέσει πάρα πολύ. Μπορεί στην αρχή να φοβόμουν την έκθεση, όμως τώρα πια είμαι πιο έτοιμη να δεχτώ αυτή την αγάπη του κόσμου», ανέφερε.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b