MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Επόμενη Γενιά – Η Άνοδος της Ρεντ: Το Disney+ αποκαλύπτει το πρώτο πόστερ και το νέο teaser τρέιλερ της ταινίας

Η πολυαναμενόμενη, πρωτότυπη ταινία, με πρωταγωνίστριες την Kylie Cantrall και την Malia Baker, έρχεται στις 12 Ιουλίου στο Disney+.

©2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.
Monopoli Team

Το Disney+ έδωσε στη δημοσιότητα το νέο teaser τρέιλερ και πόστερ της πρωτότυπης ταινίας, «Η Επόμενη Γενιά: Η Άνοδος της Ρεντ», του νέου μέρους του επιτυχημένου franchise «Η Επόμενη Γενιά», το οποίο παρουσιάζει τους απογόνους των θρυλικών ηρώων και κακών της Disney, στην εφηβική τους ηλικία.

Η νέα ταινία της Disney, με πρωτότυπη μουσική, θα είναι διαθέσιμη την Παρασκευή 12 Ιουλίου, αποκλειστικά στο Disney+.

Το τελευταίο teaser τρέιλερ, παρουσιάζει την Kylie Cantrall ως Ρεντ, πριγκίπισσα του εχθρικού βασιλείου της Χώρας των Θαυμάτων και το μικρότερο κακό παιδί του βασιλείου του Όραντον, το οποίο πιάνεται επ’αυτοφώρω από την Malia Baker, η οποία υποδύεται την Κλόι, την κόρη της Σταχτοπούτας και του Βασιλιά του Παραμυθιού.

Το νέο teaser trailer

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα ταινία

Το «Η Επόμενη Γενιά: Η Άνοδος της Ρεντ» ακολουθεί την επαναστάτρια Ρεντ, κόρη της Βασίλισσας Καρδιάς, και την Κλόι, την τελειομανή κόρη της Σταχτοπούτας. Όταν η τυραννική Βασίλισσα Καρδιά υποκινεί ένα πραξικόπημα εναντίον του βασιλείου του Όραντον, οι αντιδιαμετρικά αντίθετες ηρωίδες Ρεντ και Κλόι, πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο για να αναιρέσουν το τραυματικό γεγονός που οδήγησε τη μητέρα της Ρεντ σε αυτό το σκοτεινό και κακό μονοπάτι.

Εκτός από τις Cantrall και Baker, στην ταινία πρωταγωνιστούν νέοι κακοί αλλά και κλασικοί χαρακτήρες, όπως η Brandy ως Σταχτοπούτα, η Rita Ora ως Βασίλισσα Καρδιά, η Dara Reneé ως Ουλιάνα, η Ruby Rose Turner ως Μπρίτζετ/Νεαρή Βασίλισσα Καρδιά, Morgan Dudley ως Έλλα/Νεαρή Σταχτοπούτα, Joshua Colley ως Νεαρός Χουκ, Peder Lindell ως Μόρτζι, Grace Narducci ως Φαίη/Νεαρή Νεράιδα, Jeremy Swift ως Μέρλιν, Paolo Montalban ως Βασιλιάς του Παραμυθιού και Leonardo Nam ως Μάντοξ Χέιτερ. Η China Anne McClain επιστρέφει ως η αγαπημένη Ούμα και η Νέα Βασίλισσα του Όραντον. Η Melanie Paxson επαναλαμβάνει επίσης το ρόλο της ως Νεραϊδονονά.

©2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.

Παραμένοντας πιστή στην μουσική παράδοση της ταινίας «Η Επόμενη Γενιά», η νέα ταινία περιλαμβάνει επτά νέα πρωτότυπα τραγούδια, δύο επανεκτελέσεις και μια διασκευή του «So This Is Love» από την κλασική ταινία κινουμένων  σχεδίων «Σταχτοπούτα». Η ταινία θα καθηλώσει τους θεατές και θα τους συνεπάρει σε ένα συναισθηματικό ταξίδι με τολμηρούς νέους χαρακτήρες. Το αυθεντικό soundtrack της ταινίας «Η Επόμενη Γενιά: Η Άνοδος της Ρεντ», θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου από την Walt Disney Records.

Μια αξιοσημείωτη δύναμη στη νεανική ψυχαγωγία, κάθε τηλεοπτική πρεμιέρα των ταινιών «Η Επόμενη Γενιά», κατατάσσεται στο #1, ως η πιο δημοφιλής κυκλοφορία καλωδιακής τηλεόρασης της χρονιάς (2015, 2017 και 2019), για τα παιδιά 6-11 και προεφήβους 9-14 ετών. Τα μουσικά βίντεο του franchise «Η Επόμενη Γενιά», συγκεντρώνουν πάνω από 15 δισεκατομμύρια streams και 8 δισεκατομμύρια views στο TikTok. Επιπλέον, τα soundtracks από τις ταινίες «Η Επόμενη Γενιά» έχουν πιστοποιηθεί από την RIAA, με τρία χρυσά άλμπουμ, τρία πλατινένια singles και δύο χρυσά singles. Σχεδόν 7 εκατομμύρια κούκλες και 9 εκατομμύρια βιβλία «Η Επόμενη Γενιά», συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων best-seller των New York Times, έχουν πουληθεί, ενώ οι αποκριάτικες στολές «Η Επόμενη Γενιά» βρίσκονται ανάμεσα στις 5 κορυφαίες στολές με άδεια χρήσης της Disney για επτά συνεχόμενα έτη (2015 2021).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ταινία «Ευχή» των Walt Disney Animation Studios έρχεται αποκλειστικά στο Disney+12.09.2018

Εκτελεστικοί παραγωγοί της ταινίας «Η Επόμενη Γενιά: Η Άνοδος της Ρεντ» είναι οι Suzanne Todd και Gary Marsh. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Jennifer Phang, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Dan Frey και Russell Sommer. Τη χορογραφία της ταινίας υπογράφει ο Ashley Wallen (The Greatest Showman), ενώ τη μουσική επένδυση υπογράφει ο Torin Borrowdale (Searching). Ο σχεδιασμός της παραγωγής είναι του Mark Hofeling, ενώ διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Declan Quinn. Η Katie Ennis είναι η μοντέρ. Συν-εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Mahita P. Simpson και Jennifer Phang, ενώ παραγωγός είναι η Wendy S. Williams. Τα κοστούμια είναι σχεδιασμένα από τους Julia Caston και Emilio Sosa.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b