MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη για την Πέμπτη 4 Απριλίου

Αθλητισμός, εκθέσεις και δράσεις στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Photo by Andy Hu on Unsplash
Monopoli Team

1. Mini Basket στο ΚΠΙΣΝ

Η καλαθοσφαίριση ως ομαδικό άθλημα συνεισφέρει στην ανάπτυξη των στοιχείων της κοινωνικότητας και της συντροφικότητας των παιδιών, παράλληλα με τη φυσική βελτίωση διαφόρων ικανοτήτων τους. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το basket μέσα από το ομαδικό παιχνίδι, ενώ θα βελτιώσουν και θα αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες. Οι αθλούμενοι είναι υπεύθυνοι για τα προσωπικά τους αντικείμενα. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται πάντοτε από γονείς ή ενήλικες συνοδούς οι οποίοι δε θα πρέπει να απομακρύνονται από τον εξωτερικό χώρο της δραστηριότητας. Δεν επιτρέπεται η χρήση ποδοσφαιρικών παπουτσιών με πλαστικές τάπες. Για παιδιά 6-12 ετών. Αναλυτικά οι ώρες εδώ.
04/04, 19:00
Υπαίθριος Χώρος Αθλοπαιδιών, ΚΠΙΣΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μάρκος Χαϊδεμένος “μετέφρασε” τα 5 στάδια του πένθους σε έναν συναρπαστικό jazz δίσκο12.09.2018

2. Έκθεση “Discipline” στην Γκαλερί Έρση

Μιχάλης Παρλαμάς, ”Me Henry” 2003, Λάδι σε καμβά, 190 x 210 cm

Η έκθεση “Discipline” καταγράφει μια γραμμή συνέχειας καθώς έργα του Βαγγέλη Δημητρέα, εικαστικού και καθηγητή ενός σημαντικού εργαστηρίου στην Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ το διάστημα 1985-2002 συνομιλούν με έργα του μαθητή του Μιχάλη Παρλαμά από την πρόσφατη αλλά και την παλαιότερη παραγωγή του. Ο Βαγγέλης Δημητρέας δημιουργούσε αφαιρετικής κατεύθυνσης σχεδιαστικά έργα και μικρές κατασκευές. Η έμφαση στην κατανόηση μιας διευρυμένη σχεδιαστικής επιδεξιότητας ως την κυρίαρχη ποιότητα που συγκρατεί και μεταφέρει νόημα σε κάθε οπτικό σύστημα αποτέλεσε την ανοικτή βάση με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στους φοιτητές του. Επιμένοντας επί χρόνια σε ένα διάλογο με τον δάσκαλό του, ο Μιχάλης Παρλαμάς, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΑΠΘ συνέχισε την μελέτη της ζωγραφικής σε μεταπτυχιακό επίπεδο στις σχολές Central Saint-Martin και Univercity of East London. Ο αισθητικός εκλεκτικισμός του χρησιμοποιεί την αυστηρή δομή που δίνει το «καλό σχέδιο» για να περάσει την αυστηρότητα των έργων του δασκάλου του σε ένα μεταμοντέρνο συνονθύλευμα συμβόλων προς μία εκρηκτική, γεμάτη χρώμα προσωπική εικόνα που αναιρεί αλλά και απορρέει από την εικαστική κατάθεση του δασκάλου του. Η έκθεση θα παραμείνει διαθέσιμη μέχρι και τις 16 Μαϊου 2024. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 11:30 με 15:00 και 17:30 με 20:30 | Σάββατο 11:30 με 15:00
04/04, 19:30 – 22:00
Γκαλερί Έρση, Κλεομένους 4, Κολωνάκι, Αθήνα

3. Άσκηση, Μνήμη και Ισορροπία: Αθλητικό πρόγραμμα για άτομα ηλικίας 60+ στο ΚΠΙΣΝ

Ένα πρόγραμμα σωματικής και νοητικής άσκησης για άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω. Το πρόγραμμα στηρίζεται σε καλές πρακτικές εξάσκησης βασικών θέσεων των κινητικών λειτουργιών. Παράλληλα, προσφέρει τη δυνατότητα εξάσκησης σε άτομα που θέλουν να ασκηθούν νοητικά σε επίπεδο πρόληψης ή ακόμη και άτομα που αντιμετωπίζουν διαταραχή της μνήμης ή και άλλων γνωστικών λειτουργιών. Καθώς οι αθλητικές δράσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αλλάξουν τοποθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή τους (πιθανή μεταφορά δράσεων σε άλλο σημείο ή ακύρωσης λόγω καιρικών συνθηκών), μείνετε συντονισμένοι στο snfcc.org ή επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 216 8091000. Απαιτείται ιατρική βεβαίωση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο (εξάμηνη ισχύ).
04/04, 10:00
Στίβος, ΚΠΙΣΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς γίνεσαι κινηματογραφιστής σήμερα;12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b