MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

Καρκίνος: Τα σημάδια μπορούν να εντοπιστούν χρόνια πριν τα συμπτώματα – Τι δείχνει νέα έρευνα

Ελπιδοφόρα μηνύματα σχετικά με την εξέλιξη και τον άμεσο εντοπισμό των αλλαγών που επιφέρει ο καρκίνος στα κύτταρα, έρχονται από νέα επιστημονική έρευνα.

Monopoli Team

Ελπιδοφόρα μηνύματα σχετικά με την εξέλιξη και τον άμεσο εντοπισμό των αλλαγών που επιφέρει ο καρκίνος στα κύτταρα, έρχονται από νέα επιστημονική έρευνα από το Πανεπιστήμιο Κέιμπριτζ. Σύμφωνα με τον Guardian, οι επιστήμονες κατέληξαν στο ότι τα σημάδια του καρκίνου θα μπορούσαν να εντοπιστούν πολλά χρόνια πριν οι αλλαγές στα κύτταρα εξελιχθούν σε όγκους.

Το Ινστιτούτο Early Cancer, το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί με 11 εκατομμύρια λίρες από ανώνυμο δωρητή, επικεντρώνεται στην έρευνα για την αναζήτηση τρόπων ώστε να αντιμετωπιστούν οι όγκοι, πριν αυτοί δημιουργήσουν συμπτώματα. Η έρευνα, ουσιαστικά, θα αξιοποιήσει πρόσφατες ανακαλύψεις που έδειξαν ότι πολλοί άνθρωποι αναπτύσσουν προκαρκινικές καταστάσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί αυξάνονται οι καρκίνοι στους νέους; Όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b