MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: “Με ευχαρίστησε η επιτυχία του Γιατρού. Δεν κρύβω ότι φοβόμουν”

Ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς του Alpha “Ο Γιατρός” μίλησε για την επιτυχία που γνώρισε η σειρά.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες της γενιάς του και επιστρέφει στη σκηνή- στο θέατρο της εταιρείας Μακεδονικών σπουδών στην Θεσσαλονίκη και αργότερα, τον Ιούνιο, για λίγες  παραστάσεις στην Αθήνα με τον μονόλογο «Η αγαπημένη του κυρίου Λιν», σε σκηνοθεσία του κορυφαίου Βέλγου Γκι Κασιέρς.

Ο 53 χρόνος πρωταγωνιστής μιλησε στο OK! για τις ιστορίες που τον ενδιαφέρει να αφηγείται στους θεατές, τις σχέσεις που του χαρίζουν την ευτυχία, τον χρόνο που του έχει φερθεί τόσο καλά αλλά και για τον γιο του.

Με αφορμή τον φετινό σου τηλεοπτικό ρόλο στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Alpha, Ο Γιατρός, αναρωτιέμαι πώς μπαίνεις μέσα σε έναν τόσο συγκεκριμένο χαρακτήρα που ερμηνεύεις. Ακολουθείς το method acting;

Να σου πω την αλήθεια, όχι. Δεν πάω να γίνω ο ρόλος. Προσωπικά διαβάζω, ενημερώνομαι, μελετάω. Και για τον Γιατρό μελέτησα πολύ, αλλά δεν έχω την επιθυμία να γίνω γιατρός. Ένιωσα ότι μπήκα στον Γιατρό και ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι να κάνω. Αναφορικά με τα τεχνικά κομμάτια, το πώς υπάρχει κανείς σε ένα νοσοκομείο ή τις ιατρικές γνώσεις, υπήρχαν άνθρωποι εκεί για να μας τα δείξουν. Δεν είχα τον χρόνο να πάω σε ένα νοσοκομείο – δεν ήταν άλλωστε αυτό το ζητούμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Αγαπημένη του κυρίου Λιν: Ο Γκι Κασίερς σκηνοθετεί τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στο ΚΘΒΕ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b