MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: “Με ευχαρίστησε η επιτυχία του Γιατρού. Δεν κρύβω ότι φοβόμουν”

Ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς του Alpha “Ο Γιατρός” μίλησε για την επιτυχία που γνώρισε η σειρά.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες της γενιάς του και επιστρέφει στη σκηνή- στο θέατρο της εταιρείας Μακεδονικών σπουδών στην Θεσσαλονίκη και αργότερα, τον Ιούνιο, για λίγες  παραστάσεις στην Αθήνα με τον μονόλογο «Η αγαπημένη του κυρίου Λιν», σε σκηνοθεσία του κορυφαίου Βέλγου Γκι Κασιέρς.

Ο 53 χρόνος πρωταγωνιστής μιλησε στο OK! για τις ιστορίες που τον ενδιαφέρει να αφηγείται στους θεατές, τις σχέσεις που του χαρίζουν την ευτυχία, τον χρόνο που του έχει φερθεί τόσο καλά αλλά και για τον γιο του.

Με αφορμή τον φετινό σου τηλεοπτικό ρόλο στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Alpha, Ο Γιατρός, αναρωτιέμαι πώς μπαίνεις μέσα σε έναν τόσο συγκεκριμένο χαρακτήρα που ερμηνεύεις. Ακολουθείς το method acting;

Να σου πω την αλήθεια, όχι. Δεν πάω να γίνω ο ρόλος. Προσωπικά διαβάζω, ενημερώνομαι, μελετάω. Και για τον Γιατρό μελέτησα πολύ, αλλά δεν έχω την επιθυμία να γίνω γιατρός. Ένιωσα ότι μπήκα στον Γιατρό και ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι να κάνω. Αναφορικά με τα τεχνικά κομμάτια, το πώς υπάρχει κανείς σε ένα νοσοκομείο ή τις ιατρικές γνώσεις, υπήρχαν άνθρωποι εκεί για να μας τα δείξουν. Δεν είχα τον χρόνο να πάω σε ένα νοσοκομείο – δεν ήταν άλλωστε αυτό το ζητούμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Αγαπημένη του κυρίου Λιν: Ο Γκι Κασίερς σκηνοθετεί τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στο ΚΘΒΕ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel
ShowBiz
Η Ζαμάνη για το περιστατικό με τη μπλούζα σε συναυλία: «Με στεναχώρησε που με έκραζαν γυναίκες» (vid)
ShowBiz
Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική του ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
ShowBiz
Η ιστορία του μενταγιόν του Ταζ Μαχάλ: Από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στη Margot Robbie
ShowBiz
16+1 σειρές που βλέπαμε οικογενειακά τα βράδια στα 90s και 00s
ShowBiz
Grammy 2026: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί
Cine News
Το Σόι Σου: Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ρόλο – έκπληξη
ShowBiz
Πέντε ηθοποιοί που άλλαξαν πορεία μετά την πρώτη τηλεοπτική τους επιτυχία
ShowBiz
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Θα πρωταγωνιστήσει σε νέα δραματική σειρά