MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

25η Μαρτίου: Πού θα φάμε καλό ψάρι στην Αθήνα;

Πάμε να δούμε μαζί 5 ψαροταβέρνες για την καλύτερη έξοδο της 25ης Μαρτίου, αλλά και γενικότερα… του 3ημέρου!

Μαριαλενα Μάλλιου | 23.03.2024

Ο Μάρτιος τελειώνει και φτάνουμε, αισίως, στο 2ο τριήμερο του μήνα, με πολλούς να επιλέγουν για την 25η Μαρτίου να φύγουν από την πρωτεύουσα και να πραγματοποιήσουν μία κοντινή-ή και μακρινότερη- εκδρομή. Για όσους, ωστόσο, από εμάς, το πρόγραμμα του τριημέρου «λέει Αθήνα», υπάρχουν αρκετές προτάσεις για έξοδο 25ης, που να θυμίζει εξοχή, με καλό ψάρι, ώστε το γιορτινό μας τραπέζι να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα αντίστοιχο εκτός Αθηνών.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε 5 ψαροταβέρνες για την καλύτερη έξοδο της 25ης Μαρτίου, αλλά και γενικότερα του 3ημέρου!

Το Λέσβιον

Σ’ έναν πολύ παραδοσιακό σκηνικό, στην καρδιά της Αθήνας, το Λέσβιον μας ταξιδεύει με τις γεύσεις και τη νησιώτικη αισθητική του. Αν δεν θέλετε να απομακρυνθείτε από το κέντρο της πόλης, αλλά, ταυτοχρόνως, έχετε νοσταλγήσει τις εξορμήσεις σε ψαροταβέρνες που μυρίζουν καλοκαίρι, το Λέσβιον είναι το spot για εσάς! Θαλασσινά, μεζέδες και ουζάκι σας περιμένουν για μία υπέροχη, πεντανόστιμη έξοδο 3ημέρου.
Διεύθυνση: Βαρδουσίων 3, Γαλάτσι 11147
Τηλέφωνο: 2102923689

Τράτα

Ακόμα ένα must visit spot για θαλασσινά, μας περιμένει στο κέντρο της πόλης, έτοιμο να μας «ταξιδέψει» για λίγο μακριά από την Αθήνα. Ο λόγος για την Τράτα στα Εξάρχεια, μία γειτονιά, που αγαπάμε τόσο τον χειμώνα, όσο και την άνοιξη. Τώρα, λοιπόν, τις πρώτες μέρες της άνοιξης να έχουν, μόλις, περάσει, τι καλύτερο, από μία ανοιξιάτικη έξοδο για την 25η Μαρτίου, σε μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες του κέντρου. Η τράτα, με τις λιχουδιές και τις προτάσεις της μας περιμένει να γιορτάσουμε μαζί την εθνική μας επέτειο!
Διεύθυνση: Θεμιστοκλέους 8, Αθήνα 10678
Τηλέφωνο: 2103838531

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠεντανόστιμη Καθαρά Δευτέρα σε 5 άκρως ανοιξιάτικα μαγαζιά12.09.2018

Ψιψίνα

Προφανώς, δεν γίνεται να αναφερόμαστε σε ψαροταβέρνες και να μην κατέβουμε και προς τα νότια της πόλης. Πάμε, λοιπόν, στο Παλαιό Φάληρο και στην Ψιψίνα. Αισθητική που μας θυμίζει νησί, καλοκαιρινός αέρας και, φυσικά, μία ποικιλία από μεζέδες και θαλασσινά, μας περιμένουν στην Ψιψίνα, για να απολαύσουμε εκεί το γεύμα της 25ης!
Διεύθυνση: Ζησιμοπούλου 96, Αθήνα 17561
Τηλέφωνο: 2109819072

Ψαρόσκαλα Πειραϊκής

Ένα άλλο must visit spot για τα ανοιξιάτικα τριήμερα και για την 25η Μαρτίου είναι ο Πειραιάς και -πιο συγκεκριμένα- η Πειραϊκή. Ταβέρνες πάνω στη θάλασσα, θαλασσινά, παρεΐστικη ατμόσφαιρα και καλοκαιρινή αύρα μας περιμένουν στην Ψαρόσκαλα της Πειραϊκής, μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες του Πειραιά, με υπέροχη θέα στο γαλάζιο και μία σειρά από προτάσεις για μεζέδες και φαγητό.
Διεύθυνση: Ακτή Θεμιστοκλέους 214, Πειραιάς 18539
Τηλέφωνο: 2104538227

Τα Καβούρια του Ασημάκη

Και πάμε σε μία άλλη εξοχική «γειτονιά» της Αττικής και στην Ραφήνα. Για άλλη μια φορά, η θέα της θάλασσας μας συνοδεύει στο φαγητό μας και πάμε στα Καβούρια του Ασημάκη, τα οποία μας σερβίρουν θαλασσινά και μεζέδες από το 1953 και, πραγματικά, αξίζει να βάλετε στη λίστα σας. Καλό φαγητό, σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, για μία αξέχαστη έξοδο τριημέρου.
Διεύθυνση: Ακτή Ανδρέα Παπανδρέου, Ραφήνα 19009
Τηλέφωνο: 2294024551

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b